Šebrle v roli detektiva? U domu milence ženy vše prasklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šebrle v roli detektiva? U domu milence ženy vše prasklo!

Roman Šebrle a jeho manželka Eva.
Roman Šebrle a jeho manželka Eva. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Martin Hurda)

Málokterý rozvod probíhá v poklidu a ani ten Romana Šebrleho (47) zřejmě nebude výjimkou. Původně totiž kolovaly informace o tom, že se pár chce domluvit co nejrozuměji pro dobro svých dětí. Překvapivé proto bylo zjištění magazínu Sedmička, které uvedlo aktuální situaci mezi manželi na pravou míru.

Ani toto manželství se nedočká klidného konce. Nevyhla se mu totiž nevěra. Některé ale možná překvapí, že tentokrát se jedná o Evu Šebrlovou (45), která se kvůli své známosti rozhodla vztah s bývalým atletickým vícebojařem ukončit. V minulosti byl ovšem pro údajné záletnictví známý spíše Roman. Právě nový vztah měl Evě otevřít oči.

Roman Šebrle: Dva Silvestry už se mi povedlo prospat!

Video se připravuje ...

„Už zhruba rok má Eva milence. S příchodem Vánoc si ale uvědomila, že už svého muže nemiluje a chce být se svým přítelem," prozradil zdroj z blízkého okolí moderátora magazínu Sedmička.

A není divu! Vztah s manželkou totiž Roman nalomil už v roce 2018, kdy se na televizním večírku líbal s tehdejší asistentkou a došlo i na vášnivé dotyky. Jelikož z tohoto večera existuje několik fotek, nebyl důvod cokoli skrývat. Následně sporťák veřejně slíbil, že se nic podobného nebude opakovat.

Ačkoli se Eva snažila nevěru pustit z hlavy, její důvěru v manžela to paralyzovalo. Nakonec prý našla útěchu u jiného muže, jenž měl figurovat i v situaci jako vystřižené z akčního filmu! Jak Sedmička zjistila, Roman měl manželku sledovat a následně doprovodit k domu milence, kde se vše provalilo!

Roman Šebrle: Doufám, že jednou umřu při sportu!

Video se připravuje ...

Pro Romana je překvapivě v tuto chvíli prioritní práce, v níž by nerad ztratil svou roky budouvanou image. Proto již pracuje na strategii, která by ho měla ukázat v dobrém světle. „Konzultoval to s mediálními poradci a teď vymýšlí, jak to lidem podat co nejlépe, aby z toho vyšel dobře. Rozhodně nechce přiznat, že si jeho žena našla někoho jiného, protože ji podváděl na každém kroku. Bojí se, že by to pošpinilo jeho pověst," dodal zdroj z Romanova okolí v krátkém vyjádření pro výše zmíněný magazín.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.