Upřímná zpověď Romana Šebrleho: JAK TO MÁ S ROZVODEM A ŽENAMI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Upřímná zpověď Romana Šebrleho: JAK TO MÁ S ROZVODEM A ŽENAMI!

Mejdan po tiskové konferenci FTV Prima: Roman Šebrle
Mejdan po tiskové konferenci FTV Prima: Roman Šebrle (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Manželství Romana Šebrleho (47) a Evy (45) je už delší dobu v troskách, ale oficiální rozvod ještě neproběhl. Co mu brání, není jasné, vždyť moderátor zpravodajství řádí na mejdanech s různými ženami jako černá ruka.

Kdekoliv se na párty objeví Roman Šebrle, je téměř na sto procent jisté, že závěr bude v jeho rukou. A to doslova. Jeho sportem zocelené bicepsy a mužná hruď přitahují ženy jako bonbon vosy. Nejednou si nějakou odvedl... Už při příchodu na hostivařskou přehradu, kde se konala tradiční prázdninová akce TV Prima, měl Roman jasno.

„Dneska to bude veselý, protože člověk si to v životě musí dělat veselý,“ razí heslo moderátor Hlavních zpráv, jenž přišel v doprovodu těhotné kolegyně Evy Perkausové (28), která brzy odešla, ale rychle si našel náhradu. Děvčata se v jeho náruči střídala a Roman je odměňoval polibky.

Mlžící Roman Šebrle: Zapletl se do otázek na manželku a rozvod!

Video se připravuje ...

Má vůbec ještě nějakou brzdu ve svém dovádění? „Manželka ne, jedinou brzdou je moje sestra. Ta mi vždy po nějakých fotkách zavolá, jestli už to není moc,“ svěřil se Aha! rozesmátý Šebrle, který je stále ženatý s Evou, ale má jisté pochybnosti. „Jestli je to pořád moje manželka? Jako manželé už spolu dlouho nežijeme a rozvedený ještě nejsem,“ tápe Roman.

Podle zdroje z newsroomu CNN Prima News už se měl nechat Šebrle slyšet, že k dokončení rozvodu chybí jen jeden papír s kulatým razítkem. Jde zřejmě o majetkové vyrovnání manželů. „Brzy ze mě bude rozvedený muž,“ prozradil. Vzhledem k prázdninám však ani on sám neví, kdy bude jeho manželství definitivně ukončeno.

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...

A dokonce přiznal, že sám doma nesmutní. „Mám někoho,“ přiznal pro Extra.cz momentálně spokojený Šebrle. „Jsem vždy šťastný. Ať s někým, nebo sám,“ dodal Roman a popsal momentální situaci u nich doma. „Rozvod není nikdy jednoduchý. Já si myslím, že bychom si nedělali naschvály, i kdybychom nebyli šťastní v nějakém vztahu. Jsme sportovci, byli jsme spolu dvacet tři let a vždycky si vyjdeme vstříc. Ty roky, které máme za sebou, nejdou zahodit. Ať to bude jakkoli, tak se dohodneme,“ uzavřel jeden životní příběh Šebrle.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.