Výsměch jak hrom! Perkausová se pustila do Šebrleho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výsměch jak hrom! Perkausová se pustila do Šebrleho

Eva Perkausová si na instastories pořádně rýpla do Šebrleho řádění ve Špindlu
Eva Perkausová si na instastories pořádně rýpla do Šebrleho řádění ve Špindlu (instagram.com)

Silvestrovské oslavy byly bujaré. Minimálně u moderátora a bývalého desetibojaře Romana Šebrleho (47). Olympiádu totiž nevyhrál jen v roce 2004 v Athénách, ale i na sklonku roku 2021 u jisté blondýnky. A ačkoli mu nejsou cizí i ty nejnáročnější disciplíny, tady si vystačil s jedinou.

Divoká líbačka ve Špindlu na party oslavující příchod nového roku pozornému oku  neunikla, ani patrně neměla. Roman Šebrle si totiž od oficiálního oznámení o rozvratu vztahu s manželkou Evou žádné servítky nebere. Díky všímavému oku fotografa Blesku už ví celá republika, jak Šebrle do nového roku vstoupil. Zvlášť, když se o pojistku toho, aby to věděl i ten poslední vrabec na střeše postarala jeho kolegyně a moderátorka Eva Perkausová (27).

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...

„No, co pak to tu máme, co pak to tu máme? Romčo, víš o tom něco?“ vyrukovala na něj prostřdnictvím instastories, kde se zachycuje inkriminovaná titulka Blesku, na které je Šebrle zakousnutý do blondýnky, která nápadně připomíná děvče z Varů. Roman ale i přes nezlomné důkazy nový vztah popírá.

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.