Perkausová se podělila o radostnou novinu: Budu brzy maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Perkausová se podělila o radostnou novinu: Budu brzy maminka!

Eva Perkausová čeká miminko!
Eva Perkausová čeká miminko! (foto instagram)

Radostnou událost se jí dařilo celkem dlouho tajit. Sexbomba z Primy Eva Perkausová (27), která si momentálně dopřává líbánky s manželem Ivanem Heckem (39) na Seychelách, šla s pravdou ven. Je v tom!

Nastávající maminka přiznala: „Teď začínám pátý měsíc, takže jsem ráda, že se to podařilo nějakou dobu utajit. A jsem spokojená, že jsem to mohla nechat pod pokličkou a s manželem si to zatím užívat ve dvou,“ řekla včerejšímu Showtimu moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima News.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...

Kluk, nebo holka?

Eva prý nemá žádné špatné stavy, jiné chutě, nebo nálady či nevolnosti. „Zatím mám všechno spojené s příjemnými pocity a užívám si to,“ říká Perkausová. A až se prý její požehnaný stav dostane do dalšího stadia a bude znát pohlaví miminka, začne řešit povinnou výbavičku a všechno s narozením potomka spojené.

Natěšený táta

Její manžel a hrdý nastávající otec s ní těhotenství prožívá od první chvíle a rozzářil se štěstím, když mu radostnou zprávu sdělila. „Je to další velký pokrok ve vztahu. Rozhodně si troufám říct, že je to intenzivnější. Uvidíme, jaké to bude potom, až budeme opravdu tři a bude to čím dál tím hezčí,“ přemítá Perkausová, která se na roli matky nesmírně těší.

Perkausová kvůli covidu uvízla na Maledivách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.