Sexy kapitánka Perkausová na vlnách: To je jízda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy kapitánka Perkausová na vlnách: To je jízda!

Eva Perkausová v Itálii
Eva Perkausová v Itálii (instagram.com)

Moderátorka Eva Perkausová (28) opět ukazuje, jak nármaně vypadá odpočaté tělo na prosluněné dovolené. S manželem Ivanem Heckem (39) se vypravili do Itálie, kde si stoupla za kormidlo, a také na surf.

Svůdnů kukuč, úsměv jako jezerní královna, blankytně modré plavky. Tak pod takovouhle kapitánkou by rád sloužil nejeden námořník. Když si při projížďce po italském jezeřestoupla modelka ke kormidlu, ostatní jachty musely najet na mělčinu. Vypracované tělo, krásný i plný dekolt, okouzlující obličej, na který použila minimum make-upu. Tomu odolá jen málokdo.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...

,,Když láska kvete,“ napsala Eva ke svým příspěvkům a je víc než jasné, že zrovna jí skutečně prospívá. Z lodě přestoupila i na prkno, a dle jejích vlastních slov se naučila jezdit velmi dobře. Nic totiž nepodcenila a přihlásila se do surfařské školy. „S přístupem, který mi tam poskytli, stojíte na prkně raz dva,“ komentovala divokou jízdu na vlnách, při níž vypadala jako profesionálka.

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.