Žena Šebrleho rozvod popírá: Bohužel neví všechno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žena Šebrleho rozvod popírá: Bohužel neví všechno ...

Roman Šebrle si užíval ve Špindlu
Roman Šebrle si užíval ve Špindlu (archiv Blesku)

Situace se pomalu ale jistě mění. Nejdřív to vypadalo, že Eva Šebrlová (45) neustálé nevěry svého manžela Romana Šebrleho (47), nepřekousne. Teď ale mluví úplně jinak a slovo rozvod je pro ni sprosté slovo.

V prosinci přitom i sám moderátor Roman Šebrle (47) přiznal, že se jejich manželství rozpadlo. „Je to pravda, je mi to líto, prostě takový je život a někdy se to tak vyvine,“ svěřil se tehdy webu CNN Prima News. Jeho manželka teď ale obrací kartu.

Roman Šebrle ve Varech bez manželky: Řádil s krásnou blondýnkou!

Video se připravuje ...

„Nerozvádíme se, jsme ve společné domácnosti a jsme v pohodě. Nic podepsaného nemáme, všude se píše, že ano, ale není to tak. Zatím se nerozvádíme, řešíme různé jiné věci. Nic více k tomu říkat ale nebudu," pronesla Eva pro web Expres.cz. Fotky ze silvestrovské noci, kde se její manžel vášnivě líbal s neznámou blondýnkou, se k ní podle jejích slov nedostaly. Takže ono se to může třeba zítra už klidně podepsat ....

Roman Šebrle: Dva Silvestry už se mi povedlo prospat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.