Šebrleho konec v TV? Nikdy neříkej nikdy, mlží parťák Perkausové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šebrleho konec v TV? Nikdy neříkej nikdy, mlží parťák Perkausové

Roman Šebrle
Roman Šebrle (Archiv)

Bývalá olympijská atletická hvězda a moderátor Roman Šebrle (46) sice po ukončení sportovní kariéry naplno přesedlal na tu moderátorskou, zadní vrátka si ale přeci jen nechává otevřená. Ostatně sport je pro něj stále velkou vášní, proto nesměl chybět na společenské události s ním spojené.

Někdejší desetibojař se dlouho nerozmýšlel, když mu přišla nabídka stát se kmotrem nové pražské posilovny. Sport je u Romana stále na nejvyšších příčkách, což dokazuje i skutečnost, že se udržuje ve skvělé kondici. „Snažím se dvakrát až třikrát týdně cvičit. Je pravda, že není úplně pravidlem, když z toho vrcholového sportu odejdete, že se tomu věnujete dál. Sport je můj život, ať už běhám, či posiluji, jídelníček si až tak hlídat nemusím,“  svěřil se Šebrle v rozhovoru pro web Expres.cz.

Roman Šebrle ve Varech bez manželky: Řádil s krásnou blondýnkou!

Video se připravuje ...

Přestože se nyní naplno věnuje moderování hlavních zpráv na Primě, nepopírá, že by se alespoň částečně k práci spojené se sportem chtěl vrátit. Uvažuje totiž o trénování. „Nikdy neříkej nikdy, to platí i u mě, ale televizi si nechám. Baví mě to a našel jsem se v tom, toho času je ale okolo docela dost, takže by se dalo věnovat i tomu trénování,“ dodal Šebrle, který lásku ke sportu vštěpuje i svým dětem. A jako trenér by určitě motivoval mnohem více lidí, a to především právě dětí.

Roman Šebrle o nálezu pět let ztracené olympijské medaile

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
9. 11. 2021 • 19:30

Který soud*ruh pi*tomec to psal??? Šebrleho je podle vzoru soudceHO??? Velké Ho*vno to asi psalo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.