Jan Kanyza rozesmutněl své fanoušky: S herectvím je konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Kanyza rozesmutněl své fanoušky: S herectvím je konec!

Jan Kanyza
Jan Kanyza (Foto Aha! – Daniel Černovský, TV Nova, ara)

Legendární herec Jan Kanyza (74) se po účinkování v Ordinaci v růžové zahradě 2 rozhodl pověsit hereckou profesi na hřebík. Nelituje toho, ale zároveň nevylučuje, že pokud dostane nabídku na pěknou roli, před kameru se na chvíli vrátí.

Kanyza se před několika dny objevil na pražské výstavě španělského malíře Manuela Martineze, kde oznámil, čemu se teď naplno věnuje. „Už sedím jen na malířské židli. Do toho mi nikdo nemluví, což je ideální,“ vtipkoval. Hereckou kariéru prý uzavřel lehce. „Je mnoho mladých, kteří chtějí mít svoje místo na slunci. Tak proč jim překážet,“ vysvětlil.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

A zatímco mnoho Kanyzových fanynek a fanoušků to mrzí, herec je v klidu. „Někdo mi říkal, jestli to není škoda. Na to jsem řekl, že Škoda je v Plzni a Mladé Boleslavi. Proč by to byla škoda, člověk se rozhodne a potom se má toho rozhodnutí držet. Takhle je mi líp,“ řekl Kanyza. Před kameru by se prý vrátil jen tehdy, kdyby dostal fantastickou nabídku. „Nemyslím honorářově. Peníze by mě nezviklaly,“ upřesnil.

Opustí Francii?

Už řadu let má Jan Kanyza dům s ateliérem ve Francii, kde namaloval řadu svých obrazů. Vypadá to ale, že nemovitost prodá. „Víceméně se k tomu schyluje. Je to na mě daleko,“ podotkl herec.

Martin Zounar: Karlosova bezprostřednost mě baví, atmosféra na MMA musí být neuvěřitelná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.