Souboj Šebrleho o majetek s manželkou? Ve vzduchu jsou desítky milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Souboj Šebrleho o majetek s manželkou? Ve vzduchu jsou desítky milionů

Šebrlovi si budou dělit o stamilionový majetek.
Šebrlovi si budou dělit o stamilionový majetek. (blesk)

Podle vyjádření zdroje z blízkého okolí manželů Šebrlových manželství nelze zachránit, co se ale naopak oba z páru zachránit budou snažit, jsou peníze. Z katastru nemovitostí je zřejmé, že společně vlastní majetek v hodnotě desítek milionů a teď dojde na lámání chleba!

Rozvod u moderátora Romana Šebrleho (47) a jeho ženy Evy (45) je vyústěním společné domluvy. Budou se ale stejně ochotni domluvit i na dělbě statků? Manželé s dětmi žili v domě v Lysolajích, jehož odhadní cena je 40 až 50 milionů korun, do majetkového vyrovnání připadne i moderní řadovka ve Vokovicích s odhadní cenou minimálně 25 milionů korun, nebytové prostory v činžovním domě u pražské Zvonařky (10 milionů), garsonka v panelovém domě (7 milionů) a ideální polovina rodinného domu v Droždíně v hodnotě 2 milionů. 

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

Ideální by bylo, kdyby si manželé majetek v minimální hodnotě 84 milionů korun vypořádali ještě před rozvodem, vzhledem k tomu, jaké cifry létají vzduchem lze předpokládat, že se ani jeden z manželů nebude chtít svého blahobytu vzdát a hrozí krušné chvílie, kdy se bude zhodnocovat kdo, na co a kdy vydělal. 

Zdroj z blízkého okolí však věří, že k válce nedojde. „Oba jsou dospělí, rozumní a řeší vše pragmaticky. Proto jsou už teď na rozdělení majetku a uspořádání života po ukončení manželství prakticky dohodnuti,“ uvedl Blesku. 

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
18. 12. 2021 • 14:30

Jo rozvod movitých lidí je bitva o majetek...ale jsou i vyjímky lidí, kteří se důstojně domluví, že by tam byl i Šebrle...???

mbmb
18. 12. 2021 • 12:17

Rodina Šebrleho byla v sauně, nikdo nepozdravil, paní v plavkách seděla tam a jejich fagani běhaly dovnitř ven aniž by je rodiče před 10 lety napomenuli.Z jedné strany úcta k výkonům ve sportu ,ale jinak zklamání ! A posílat fešáka do TV kde je to sama nadržená baba Asi nebylo dobré

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.