Nečekaná škatulata na Primě: Perkausová mizí pryč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekaná škatulata na Primě! Perkausová mizí pryč?

Blonďatá sexbomba Eva Perkausová mizí ze ShowTime.
Blonďatá sexbomba Eva Perkausová mizí ze ShowTime. (reprofoto FTV Prima, instagram, archiv)

S přechodem na novou televizní platformu CNN Prima News nastal před obrazovkami diváků tak trochu velký třesk. Někteří zmizeli, jiní se vrátili. Další zase přesunuli. Oblíbenou zprávařskou dvojicí, která s proměnou odešla jinam, byla i Eva Perkausová a Roman Šebrle. Po nepříliš dlouhé pauze ovšem do Hlavních zpráv míří zpět. Spolu!

Už 5. řijna mají doplnit Karla Voříška a Kláru Doležalovou. A oba se na to podle webu idnes.cz prý moc těší. „S Romanem jsme sehraná dvojice. V Showtime, po startu kanálu CNN Prima News, jsem byla sice spokojená, ale stejně se mi stýskalo po společně odmoderovaných relacích. Nabídku na návrat jsem proto přijala s nadšením,“ přiznala Eva Perkausová.

Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo jejich "aférkou"?

Video se připravuje ...

„Zkusili jsme to pár měsíců každý sám, osud nás však stejně svedl dohromady. Už v létě jsme si vyzkoušeli společné moderování pořadu Nový den a měli jsme od diváků neuvěřitelné množství pozitivních ohlasů. Takže mě náš comeback do Hlavních zpráv mile potěšil. S Evou si totiž skvěle rozumíme i mimo obrazovku,“ dodal její staronový parťák Roman Šebrle.

Roman Šebrle se vrací ke sportu: Bude se mu stýskat po zprávách?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.