Trapas Perkausové v CNN: Ruply jí šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trapas Perkausové v CNN: Ruply jí šaty!

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Foto Aha! – Marek Pátek, Instagram.com)

Premiéra, a rup! Během moderování nového pořadu Showtime si Eva Perkausová (26) prožila krušné chvíle. Na moderátorce praskly šaty!

„Jen pár minut předtím, než jsem měla jít poprvé před kameru v novém studiu a v novém pořadu Showtime, jsem se trochu víc nadechla a šaty to nevydržely,“ popsala děsivou chvíli Eva. Naštěstí vše zachránil módní návrhář Lukáš Macháček (30), který má oblečení moderátorů na starosti. „Lukáš mě do šatů doslova zašil, na nic jiného už v tu chvíli nezbýval čas,“ svěřila Perkausová, která se nejspíš během vysílání obávala pořádně nadechnout. Naštěstí divák nic nepoznal a Eva svoji premiéru na CNN Prima News zvládla na jedničku.

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 5. 2020 • 23:04

Chtěla jsem se na Prima CNN podívat, ale jakmile jsem viděla, že tam urvala místo blbka Wolfová , tak jsem šla od toho.A že i Perkausovou tam vzali, pak to nemá asi se CNN co dělat, i když ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.