Co se děje se sexy Perkausovou? NEPOCHOPITELNÁ ZMĚNA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co se děje se sexy Perkausovou? NEPOCHOPITELNÁ ZMĚNA

Eva Perkausová s Ivanem
Eva Perkausová s Ivanem (Marek Pátek, David Kunrát)

To, co se mužům na blond moderátorce Velkých zpráv na Primě líbí, pochopitelně není jen její roztomilý úsměv a krásné oči. Dříve býval Instagram Evy Perkausové (25) velmi žhavou zónou. Ale momentálně tu nejen pánové uvidí spíše zdrženlivost. Co za tím stojí?

Pravděpodobně má taková proměna moderátorky a bývalé playmate úzkou spojitost s jejím vztahem. Od doby, kdy se dala dohromady s partnerem Ivanem, jsou její křivky spíše zahalené a Eva se stylizuje do distingované ženy. I když ne každému muži to zrovna vadí. U jednoho snímku, kde Eva pózuje v klasickém kostýmku, se totiž množily pochopitelně i velmi pochvalné komentáře. „Elegantní dáma a vždy s krásným úsměvem,“ napsal ji třeba jeden z fanoušků. „Krásná, sexy, moc ti to sluší,“ zareagoval zase jiný.

Pro moderátorku, která bývá někdy označovaná za mladší verzi Lucie Borhyové, zřejmě platí, že i kdyby si oblékla na sebe pytel od brambor, o zástupy ctitelů ji to rozhodně nepřipraví.

Eva Perkausová prozradila, proč rok tajila svého partnera. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.