POPRASK na Primě: Návrat Laškové, zrada Šebrleho! Co s Perkausovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

POPRASK na Primě: Návrat Laškové, zrada Šebrleho! Co s Perkausovou?

Kdo usedne po boku Romana Šebrleho?
Kdo usedne po boku Romana Šebrleho? (R. Klejch, archiv FTV Prima)

Jsou to už čtyři měsíce, kdy se poprvé Eva Perkausová (24) objevila na obrazovce jako moderátorka hlavních televizních zpráv TV Prima. Nyní se o své místo hlásí Gábina Lašková (28), která je momentálně na mateřské.

„Byla bych ráda, kdybych se vrátila do léta. Přece jen ta práce není časově náročná, takže se to dá skloubit, když je dobré hlídání,“ plánovala podle Blesku na konci února Lašková, když se loučila s obrazovkou.

Jsou to teprve tři měsíce od porodu Laškové a sympatická brunetka už byla na Primě vyjednávat návrat na své místo. „Gabriela Lašková na Primě nedávno byla s tím, že se chce do hlavních zpráv vrátit. Není ale jasné, co bude dál,“ prozradil Blesku zdroj z Primy. Televize Prima je s blonďatou sexbombou Perkausovou, která přešla do hlavních zpráv ze společenského magazínu Top Star a nahradila Laškovou, nadmíru spokojená. „Je tak možné, že ke Gábině bude Prima hledat někoho nového,“ pokračoval podle Blesku zdroj.

Perkausová si získala oblibu nejen u diváků, ale také u svého parťáka Romana Šebrleho (43), který dříve tvořil dvojici právě s Laškovou. „Rozhodně bych nerad byl ten, kdo by měl rozhodovat o tom, se kterou z dam bych měl do budoucna moderovat. Musím přiznat, že s Evou jsme si sedli víc, než jsem čekal, a i přátelé mi říkají, že jsme spolu energičtější. Na Gábinu ale nedám dopustit,“ řekl Blesku Roman.

Kdo nakonec usedne vedle pohledného moderátora, není jisté, ale rozhodně má Prima v následujících týdnech o čem přemýšlet. „Eva Perkausová si v hlavních zprávách získala velké sympatie. Nicméně platí, že v tuto chvíli ještě není nic rozhodnuto. Jisté je, že vedle Romana Šebrleho je místo jen pro jednu moderátorku, dvě místa volná nejsou. Vše se bude rozhodovat v příštích týdnech,“ řekl Blesku Adam Halmoši za zpravodajství Primy.

Eva Perkausová a Roman Šebrle - o spolupráci na Primě:

 



Přečtěte si
donypan
7. 3. 2020 • 10:15

Mě E.Perkausová docela překvapila.To,že je to kočka otom žádná,ale její přednes je bez přebrebtů.Odborník najde určitě chyby,ale na neprofika u mě dobrý.U G.L.mě připadá,že jí při čtení překáží zuby v puse.Má jich tam nějak hodně.

aveneta
16. 7. 2018 • 12:31

Prostě kdo má rád lascivní vyumělkovanou krásu volí Perkausovou, komu jde o jiné hodnoty tak Lašková je na tom lépe

joudajoudovy
13. 7. 2018 • 11:20

kyslicnikovou blondsku dejte zpet do drbarny a k privydelku na vratnici....a kdyby mela stale malo, zase si hodi rolicku v super sragore, viz modelky s.r.o.....jeji intelekt na vic nema a bujnym popsim se muze ohanet do urciteho veku, neb diky gravitaci, pak bude potrebovat sle....

ivoadler
11. 7. 2018 • 18:58

Dyť prej Laškovou kopli pod záda! Skoro se mi chce dodat zaplať pánbu. Jistě jí to mrzí. "To moderování není časově náročné" a jsou za to pěkný prachy, dodávám já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.