Neuvěřitelný osud Lekešové: Prvnímu setkání se smrtí ještě unikla ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neuvěřitelný osud Lekešové: Prvnímu setkání se smrtí ještě unikla ...

Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová (reprofoto TV, reprofoto Youtube)

Osud si s ní krutě pohrával. Stanislava Lekešová (†63) před lety unikla při vážné autonehodě smrti jen o vlásek a zázračně vyvázla téměř bez škrábnutí. Letos o Vánocích již takové štěstí neměla a podlehla vážné nemoci.

Téměř na den přesně se před šestnácti lety vracela s manželem z Rakouska. „Manžel usnul za volantem,“ svěřila se v rozhovoru pro deník Aha! „Protože se v autě bojím, tak pořád kontroluju situaci. Tak jsem viděla, že míříme ke svodidlům. Ale bylo už pozdě, přestože jsem manžela probudila, už se to nedalo zvládnout. Přepadli jsme přes svodidla a skončili na střeše,“ popsala tehdy hrozivý zážitek.

Propíchnutá plíce a bezvědomí

Na zadní sedačce tehdy seděla její dcera Kristina (23), která v té době chodila do druhé třídy. „Mně se tedy nestalo jako zázrakem nic, ale dcera měla zlomenou nohu a manžel byl v bezvědomí. Chvíli jsem si dokonce myslela, že nežije,“ vzpomínala s tím, že byla ráda, že její syn Filip (38) se naštěstí výletu neúčastnil. Manžel Vladimír (70) měl propíchnutou plíci a všichni tři byli převezeni do rakouské nemocnice, kde museli zůstat celý týden a nakonec vyvázli bez dlouhodobých následků.

O bolestech mlčela

Sympatická moderátorka o svých utrpeních často nemluvila, všichni kolegové o ní mluvili jako o věčném smíškovi a pozitivním člověku. Její smrt byla pro mnohé kolegy krutým překvapením. O jejím boji s rakovinou věděla opravdu jen okruh těch nejbližších.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.