Obavy Terezy Kostkové: Strach kvůli těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obavy Terezy Kostkové: Strach kvůli těhotenství

Tereza Kostková má s dalším těhotenstvím jasně.
Tereza Kostková má s dalším těhotenstvím jasně. (Pavel Machan)

Z prvního manželství s Petrem Kracíkem (61) má moderátorka Tereza Kostková (43) syna Toníka (12). Poté, co se vloni provdala za Jakuba Nvotu (42), který vlastní děti nemá, se tak automaticky nabízí otázka, jestli také jejich manželství naplní společným potomkem.

Jelikož si moderátorka, která je už 13 let spojená s taneční show StarDance uvědomuje, že není pro početí nejmladší a že to s sebou může nést řadu rizik, pravděpodobně počet svých dětí už nenavýší. „Patřím do té skupiny žen, které zastávají názor, že to po čtyřicítce už není dobré,“ vysvětlila nedávno pro časopis Marianne a dodala: „Je skvělé, že zdravotnictví leccos umí, ale myslím, že to není vstupenka pro to rodit pozdě a za každou cenu. Jiná věc je, když se to prostě stane a doktor vám řekne, ano, jste zdravá a biologicky mladší,“ domnívá se Kostková, jak píše Aha! pro ženy.

Kdyby ji k jinému vztahu dovedla „náhoda“, řešila by situaci spolu s lékaři. „Jsem mateřský typ… takže bych do toho asi šla, ale nemám důvod se o miminko vědomě pokoušet… Po čtyřicítce je těhotenství rozhodně hodno zvážení,“ uzavřela.

Co prozradila Tereza Kostková na svého muže, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.