Kostková po sňatku s Nvotou: Milionové dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kostková po sňatku s Nvotou: Milionové dluhy!

Tereza Kostková s manželem Jakubem Nvotou
Tereza Kostková s manželem Jakubem Nvotou  (profimedia.cz)

Tereza Kostková (42) a režisér Jakub Nvota (41) spolu po tajné svatbě budují hnízdečko lásky. Herečka si před časem zakoupila dům za 8 500 000 korun, který nyní posloužil do zástavy a ručí jí bance, od které si s manželem půjčila peníze. Zástavní právo smluvní bylo uzavřeno na pohledávky do výše tří milionů, přičemž úvěr budou manželé splácet do roku 2042!

Přestože v domě budou žít společně, za hypotéku ručí dle týdeníku Sedmička pouze Kostková. Herečka ručí domem a zahradou, jež zakoupila o dva měsíce dříve a vše zaplatila z vlastních zdrojů.  Ovšem jak lze usuzovat, více zřejmě naspořeno neměla a tak si s manželem vzala hypotéku na 24 let!

Kostková tak nebude moct se svým domem a zahradou dlouhé roky nic dělat. Podle týdeníku Sedmička se upsala, že bude uchovávat stavební dokumentaci a jiné informace a doklady týkající se domu a vždy je předloží na výzvu bance.

Herečka je dále povinna provádět stavební úpravy tak, aby nedošlo ke snížení hodnoty nemovitosti, a na výzvu banky musí umožnit vstup pracovníkovi banky do jejího domu za účelem kontroly stavu. Kostková to tedy nebude mít úplně jednoduché, ale za společné hnízdečko lásky dle jejich představ to nejspíš stojí.

Tereza Kostková prozradila na druhého manžela handicap! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
10. 8. 2019 • 02:42

Neslintej stará šmudlo bellmeku. Mazej vytírat

illenne
9. 8. 2019 • 14:24

Tomu říkám starosti . Vydělávají snáze, než jiní obyčejní lidé, za jeden natáčecí den mají herci peníze, jaké jiný nemá ani za měsíc. Jeden dům mají a pořizují si další, jejich věc, když nevědí, co s penězi. Bohužel se asi Kostková zase objeví ve Star Dance, její uchechtaný křečovitý komentář se mi nelíbí, chtělo by to jinou moderátorku. Eben, ten je v pohodě a na úrovni .

-bello-
9. 8. 2019 • 11:01

Tak tomu moc nerozumím.Koupila dům ona, ale oba mají na dům hypotéku. To by mě zajímalo co je to za chatrč za 8,5 mil. , na jakém pozemku je a kde je .Přijde mi divné, že nemá dost, když cca 5 let bylo díky Kracíkovi a Ebenovi pře-Kostková-no.

vemenozmojistary
8. 8. 2019 • 18:08

Mají 💩 dělají machry s barákem na hypošku. To umí každý. Hééééérečka 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.