Smutek finalistů hodiny před koncem StarDance: Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Smutek finalistů hodiny před koncem StarDance: Proč?

Finálová trojice propadala smutku.
Finálová trojice propadala smutku. (Foto Aha! – Pavel Machan, David Malík, ČT, profimedia.cz, Mikuláš Křepelka, koláž Aha!)

Kdo očekával, že se finalisté StarDance před posledním přímým přenosem radovali, ten se spletl! Všichni sdíleli smutek, protože tušili, že už se tak často pohromadě neuvidí.

„Takže, jedna fotka z posledního tréninku,“ napsala ke snímku se svým tanečníkem Dominikem Vodičkou jediná finalistka, hvězda filmu Ženy v pokušení Veronika Kubařová (32). Sám Dominik se pak vyfotil i s dalšími pány finalisty, Matoušem Rumlem (32) a Jakubem Vágnerem (37).

„Tohle je náš poslední pátek a náš poslední trénink,“ litoval pak rybář i ve vlastním statusu na Instagramu, na který se vyfotil se svojí tanečnicí Michaelou Novákovou.

Vítěze jubilejního desátého ročníku Star- Dance, který si odnesl diskokouli z českého křišťálu, vyhlásili až po uzávěrce tohoto vydání Nedělního Aha!. Podrobnosti si tak přečtete až v pondělí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.