Přiznání Koukalové o manželovi: Slova plná smutku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Koukalové o manželovi: Slova plná smutku!

Gabriela a Petr Koukalovi
Gabriela a Petr Koukalovi (Martin Hykl)

Zatímco ona vzala nabídku od tvůrců StarDance okamžitě a s nadšením, od jejího muže přišlo do České televize několikanásobné odmítnutí. Proč?

Láska je mocná čarodějka. To určitě platí i v případě Gabriely Koukalové (30) a jejího muže badmintonisty Petra Koukala (33). Ačkoliv jsou totiž v mnohém odlišní, milují se. Podle slov bývalé biatlonové jedničky, to je s její láskou občas velmi složité. Do mnohého ho musela přemlouvat a velkou řadu diváků překvapilo, že nechodil manželce fandit během přímých přenosů StarDance.

„Já už ho chci tři roky přemluvit, aby se mnou šel do kurzu, abychom spolu tančili, ale zatím se mi to vůbec nedařilo, tak je to možná docela dobrý tip na vánoční dárek, protože by se z toho už nemusel vykrucovat… Můj manžel už několik pozvánek dostal a prostě sem nechtěl, protože tanec moc nemá rád, tak mě to do jisté míry mrzelo, říkala jsem si, že by i bylo fajn, kdybychom proti sobě mohli tančit v nějakém dílu, bohužel to nevyšlo, ale třeba se pro to teď nadchne,“  prozradila podle super.cz o manželovi Koukalová, která z oblíbené soutěže vypadla minulou sobotu.

Gottová šokuje: Manžel mě okradl a zahnul doma. A co vzkázala Koukalová manželovi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
8. 12. 2019 • 17:10

Ta ženská by fakt neměla mluvit, protože se neustále utvrzuji v tom, že je p.rdlá. Takže manžel se tři roky vymlouvá, že nechce tančit, protože mu tanec není blízký. No tak vymyslela, že mu dá kurz tance k vánocům.....fakt krásný dárek. No....co na to říct....

fany22
8. 12. 2019 • 13:58

Vždyť je docela roztomilá. A tančila krásně, proč do ní šijete?

6010
8. 12. 2019 • 11:41

Tak z toho jsem smutná i já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.