Šok pro hvězdu StarDance Koukalovou: Nečekaný dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok pro hvězdu StarDance Koukalovou: Nečekaný dárek!

Gábina a Martin znovu tvoří taneční pár.
Gábina a Martin znovu tvoří taneční pár. (Instagram)

Zahodil lyže, stoupl si k troubě a potěšil svůj vzor! Biatlonový talent Ondřej Mánek (18) šokoval někdejší taneční star Gabrielu Koukalovou (30) a vlastnoručně jí upekl dort!

Komu jinému by měl udělat radost než té, co mu změnila život. Vycházející hvězda českého sportu se před časem svěřila, že právě díky dvojnásobné světové šampionce a olympijské medalistce začala řádit na zasněžených okruzích. Když proto jeho modla kývla na společné setkání, rozhodl se jí Mánek vyjádřit vděk. A Koukalová nestačila zírat! „Ondra je velkou nadějí českého biatlonu. Zároveň je výborným pekařem. K mému velkému překvapení mi přinesl dort, který sám upekl,“ pochlubila se Gábina sladkou bombou na Facebooku. Kulinářské veledílo mladého reprezentanta, jenž si na začátku února přivezl tři stříbrné placky z MS juniorů, si nemohla vynachválit. „Ondro, moc ti děkuju za super delikatesu. Po dortu se doma zaprášilo!“ dodala bývalá závodnice. Tak jen aby ho tou chválou nepřiměla vyměnit flintu za kuchařskou zástěru nadobro...

Na video s Gábinou Koukalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.