Chystá se jedenáctá řada StarDance: Pozice Kostkové a Ebena v ohrožení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chystá se jedenáctá řada StarDance: Pozice Kostkové a Ebena v ohrožení?

Marek Eben s Terezou Kostkovou
Marek Eben s Terezou Kostkovou (Profimedia)

Ještě nebyl ani korunován král a královna tanečního parketu a na veřejnost prosákla informace o další řadě StarDance. Skalním fanouškům taneční soutěže se to ale nejspíš líbit nebude. Budou si totiž muset počkat dlouhých 21 měsíců!

StarDance je bezesporu nejúspěšnějším pořadem České televize. „Mohu potvrdit, že už nyní pracujeme na řadě jedenácté. Diváci si na ni ale budou muset počkat na podzim roku 2021,“ potvrdil deníku Aha! vedoucí dramaturg ČT Jan Potměšil.
„Ihned po skončení desáté řady začneme řešit a hodnotit, co se v té letošní povedlo a co zase ne. Taky budeme sledovat zahraniční verze a určitě připravíme nějaké novinky,“ prozradil Potměšil, který stojí za změnami i v letošním ročníku, kdy obměnil porotu a zcela vyměnil tanečníky, kteří tančí se známými osobnostmi.

Eben a Kostková zůstávají
Jedna jistota ale zůstává... „Určitě ani do budoucna nechceme vyměňovat moderátory. Marek Eben s Terezkou Kostkovou odvádějí fantastickou práci a myslím, že by bylo nemožné je adekvátně nahradit,“ prohlásil Potměšil.

Tři páry a čtyři tance
Zítra se utkají herec Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhalová (19), herečka Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička (23), rybář Jakub Vágner (37) a Michaela Nováková (25). Páry zopakují svůj nelépe hodnocený tanec, předvedou i latinu, standard a vše završí volným stylem. Navíc se chystá speciální překvapení v podobě pěveckého vystoupení Xindla X (40).

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
13. 12. 2019 • 20:02

Ivo Adlere ... vaše ironie je trapná Do ***e jděte VY

Honza Miksa
13. 12. 2019 • 15:57

Viděl jsem pár dílů francouzské verze Danse avec les stars a některé věci by naši odtamtud převzít mohli. Třeba systém vyřazování kdy poslední dva páry tančí ještě jeden tanec a mezi nimi vybírají diváci (stejný systém jako u nás výběr třetího finalisty, akorát tančí oba stejný tanec na stejnou píseň). Především ale francouzi v této části zveřejňují výsledky SMS hlasování (tedy alespoň procenta rozdílu mezi posledními dvěma páry).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.