Drama ve StarDance! Favoritka soutěže Kubařová (32): KOLAPS NERVŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama ve StarDance! Favoritka soutěže Kubařová (32): KOLAPS NERVŮ

Semifinálový den byl plný emotivních výlevů.
Semifinálový den byl plný emotivních výlevů. (Foto Česká televize)

Sobotní StarDance bylo plné emocí. Nervy na uzdě neudržela herečka Veronika Khek Kubařová (32). Před zraky všech jí tekly po tvářích slzy jako hrachy, třásla se, skoro nemohla mluvit. Očekávala, že v závěrečném rozstřelu místo ní postoupí youtuber Karel Kovy Kovář (23). Její blízcí se o ní v závěru vysílání strachovat. Aby ne, už v minulosti trpěla na úzkost!

Kdo s koho! Youtuber Kovy nebo herečka z Dejvického divadla? Takhle stála otázka v rozstřelu devátého dílu StarDance. Oba na venek zachovali klid. Ale uvnitř to muselo vřít. Však také Kubařová před časem řekla, že: „Negaci obracím dovnitř, do sebe. A pak se z toho zhroutím.“ No, tančit o bytí a nebytí v přímem přenosu není nic snadného. Veronika měla široký úsměv, rozzářenou tvář. Na první pohled si – pro ní poslední tanec – vychutnávala. V úspěch moc nevěřila.

Osud tomu chtěl jinak a postoupila právě ona se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou. Tento výsledek kráska neočekávala a před zraky všech se málem složila. ,,Nečekala jsem vůbec, že postoupíme až do finále a už vůbec ne, když jsme byli v rozstřelu. Já neměla ani čas si odskočit, abych ty emoce mohla zpracovat,” prozradila Aha! viditelně rozrušená herečka.

Stavy úzkosti

Její blízcí při pohledu na nekonečný pláč museli trnout. V květnu letošního roku se totiž herečka svěřila, že ji trápily náročné emoční stavy a uzavírala se do sebe. Vyhledala tedy psycholožku, aby jí pomohla emoce ovládat. ,,Obracela jsem vše destruktivně do sebe, kde to způsobovalo detonaci. Měla jsem z toho až fyzicky nepříjemné stavy. Loňský rok byl v tomhle opravdu výživný a intenzivní. Pracovala jsem na tom i s psycholožkou, abych dokázala reagovat adekvátně a přiměřeně,” prozradila serveru Novinky.cz. Malý nervový kolaps si prožila i v sobotním devátém díle desátého ročníku StarDance. Brečela, skoro nemohla mluvit. Do finále se dá jistě do kupy a na parketě zazáří. Jako v předchozích kolech. Diváci mají rádi její krásný úsměv.

Trpěla paranoiou

„Mívám paranoiu, že mě lidi nemají rádi,“ prohlásila před časem Veronika Khek Kubařová. „Dodnes mám ale paranoiu, že když někdo v hledišti zavrže židlí, že je to proto, že ho nudím, nejsem dost dobrá,“ dodala. Pro TV Seznam pak prozradila, že to přišlo s angažmá v Dejvickém divadle. „Tam jsem měla pocit, že mě poprvé v životě zatížila odpovědnost. Postupem času se to lepší.“ Jak by také ne, ať na parketě, tak na divadelních prknech předvádí parádní výkony. Že by ji lidé neměli rídi se nemusí bát...

Tanec pro partnera

Vše je za ní, nervy na pochodu se uklidní časem. Jenže, aby toho nebylo málo, cítila velkou lítost kvůli vyřazení Kovyho. Nicméně i v emočně vypjaté chvíli tušila, že jí ve finále nečeká nic snadného. Bude to záběr, ale stejně se těší. ,,Příště nás čekají tři tance, které jsme už předvedli a jeden nový. U toho nového již máme téma, ale to si necháme zatím pro sebe jako překvapení. Pro mě vnitřně je to tanec pro Dominika,” prozradila dojatá herečka na adresu tanečníka Vodičky.

Jak to bude ve finále?

Tři práry si to příští týden v sobotu 14. prosince rozdají o celkové vítězství. Co je vlastně čeká? „Příště to bude velmi obtížný večer,“ lákal diváky moderátor Marek Eben. „Každý pár předvede svůj nejlepší standard, svou nejlepší latinu, nejlepší tanec vůbec a ještě freestyle,“ popsal, jak bude finálový večer vypadat. Soutěžící tak čeká opravdu perný týden, kdy musí »našprtat« čtyři kousky! A to rozhodně nebude nic snadného. Už před vypuknutím StarDance uniklo z České televize, cože se bude desátý večer dít. A pokud vše platí, velké finále začne nezapomenutelným kankánem v podání žen i mužů. Naposledy si spolu zatančí všech deset párů a diváci se mohou těšit i na předvánoční hudební překvapení.

FINALISTÉ

Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička (23)

Herečka Dejvického divadla a specialista na balet a moderní tanec, který tancuje už od svých šesti let. „Veronika se snaží, i když má puchýře a bolí ji nohy,“ pochválil svou partnerku Dominik. „Je milý, ale důsledný. Nedělá to tak, aby mě traumatizoval a já chodila brečet na záchod,“ vrátila poklonu herečka.

Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhalová (19)

Devítinásobná mistryně ČR a herec si okamžitě sedli. Ona ví, jak na něj. „Jde na mě chytře. Ví, že nepracuje s úplným pohybovým diletantem, ale zároveň mě nepřehlcuje. Vytváří pozitivní atmosféru. Zkrátka je to dobrá učitelka,“ smál se Matouš.

Jakub Vágner (37) a Michaela Nováková (25)

Rybář a dobrodruh se pustil možná do ejvětšího dobrodružství svého života. A průvodkyní mu je Míša, která se tanci věnuje od pěti let. A co má tanec s rybařením společné? „Určitě je to trpělivost, jak v přírodě u vody, tak na parketu bez trpělivosti do cíle nedojdete. Oba obory se taky nedají okecat,“ říká Jakub, která své tanečnici slíbil pořádný lov.

Slzy a strach! Kráska ze Specialistů Kubařová přiznala obavy z poroty StarDance

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.