Veronika Khek Kubařová: STARDANCE JÍ ROZHODILO MANŽELSTVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Veronika Khek Kubařová: STARDANCE JÍ ROZHODILO MANŽELSTVÍ!

Veronika Khek Kubařová
Veronika Khek Kubařová (Blesk.cz - David Kundrát)

Neustálé doteky, dlouhé tréninky a veškerý volný čas s tanečníkem. Veronika Khek Kubařová (32) uznala, že její manžel, režisér Pavel Khek (41), to neměl během StarDance vůbec jednoduché. Musel sledovat, jak se plazí po jiném, a ještě tomu zatleskat. Doma mu dokázala někdy i odseknout!

Během soutěže se často dostavují i manželské krize. Taneční páry spolu tráví nespočet hodin a jiskření na parketě se nedá přehlédnout. I herečka se se svým tanečním partnerem dost sblížila, avšak jen na přátelské bázi. Přesto přiznala, že její manžel to s ní vůbec neměl lehké. „Jak braly naši účast v soutěži naše polovičky, je snad na dokument. Je náročné přijmout to, že se partner plazí půl roku po někom cizím, a dívat se na to v televizi ještě v přímém přenosu,“ svěřila deníku Aha! Kubařová.

Odsekávali jim
Za celou dobu se navíc viděla se svým drahým jen velmi málo, a ne pokaždé v nejlepším rozpoložení. „Ještě k tomu jsme byli otrávení. Přišli jsme z tréninku hrozně unavení. Bylo to na nás vidět a ta podpora tam byla. Kolikrát jsme jim odsekli, protože jsme se nechtěli bavit, a oni to brali v pohodě a i nadále byli milí,“ řekla za sebe i svého tanečního partnera Dominika Vodičku (23).



Díky partnerům
Jak již několikrát herečka přiznala, kdyby od partnera nedostala zelenou, do soutěže by nešla, a tak právě on prý stojí za jejím úspěchem. „Doopravdy smekám klobouk dolů. Děkujeme za všechno,“ vzkázala manželovi a partnerce Vodičky.

Putovní trofej
Kubařová a Vodička se rozhodli, že si jubilejní trofej nenechají jen pro sebe. Nabídli ostatním finalistům, že pokud budou mít zájem, legendární vítěznou trofej jim půjčí. „Podle mě si to zaslouží každý z nás úplně stejně. Takže drahý soude, bude střídavá péče,“ prozradili Veronika a Dominik.

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
drzaaaa
19. 12. 2019 • 17:46

a ty ne a už je pruser na světě

josefvyskoc
19. 12. 2019 • 07:10

Je jasné, že si zajíček smočil! Ve Stardance š-uká kámen cihlu, to se ví!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.