Vágner po prohře ve StarDance: Drsný útok na porotu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vágner po prohře ve StarDance: Drsný útok na porotu!

Jakub Vágner a Michaela Nováková
Jakub Vágner a Michaela Nováková (Foto Aha! - Marek Pátek)

V letošní StarDance skončil na bronzovém místě! Přitom podle informací Aha! ještě v polovině sobotního přímého přenosu porážel jak vítězku Veroniku Khek Kubařovou (32) tak stříbrného Matouše Rumla (34). Nakonec se vše obrátilo a rybář Jakub Vágner (37) s tanečnicí Michaelou Novákovou obsadil až třetí příčku. A i když tvrdí, že to čekal, porotě to nedaroval.

Před celým národem si troufl to, co málokdo. Porotě a organizátorům večera vrazil symbolický políček tím, že jim vytkl jejich přístup k handicapovaným. Konkrétně to udělal ve své závěrečné řeči. Kulantně, s grácií, přesto nesmlouvavě se vrátil k charitativnímu kolu, v němž pro centrum Paraple tančili na konci listopadu handicapovaní a porota je hodnotila číslovkami, stejně jako všechny páry. „Vyslovím mojí malou, lehkou připomínku. A nedívám se jen na vás, ale do celého zázemí StarDance. Doopravdy ze srdce bych si přál, abyste se v kole pro Paraple vrátili jen k obrázkům. Musel jsem vám to říct...“ prohlásil v živém vysílání Jakub. Zkoprnělá porota, ke které si doposud nikdo nic podobného nedovolil, zůstala kysele koukat. 

Diváci ho chválí
Na sociálních sítích, hlavně na Facebooku České televize, za svá slova Jakub sklidil od diváků pochvalu. „Jakubovi díky za tu poznámku, konečně to někdo řekl nahlas a veřejné!“ zní řada hlasů. „Jsem ráda za to co Jakub poznamenal. Hodnotit handicapované tanečníky známkami bylo vážně trapné. Je to frajer, že to řekl,“ přidala se další divačka, jejíž komentář zdobí desítky tzv. lajků.


Jakub Vágner: Jestli budu dál tančit? Teď mizím do Amazonie!

Jakube, jaké je třetí místo?
„Je to skvělý, za nás je to vítězství. My jsme vůbec nečekali, že bychom se dostali tak daleko. A zcela upřímně? Jsme šťastni za to, jak to dopadlo. Je to zcela oprávněný. Matouš s Natálkou byli úžasní, jsou to naši skvělí přátelé. A Verunce s Dominikem jsme to vítězství předpověděli už v prvním kole.“

Počkejte, vy jste do toho finále šli s tím, že budete třetí a bude to v pohodě?
„Úplně přesně! My jsme si řekli, že si to jdeme užít. O nic nešlo... My jsme byli vítězové už v minulém kole, že jsme se do toho finále dostali. Těm dvěma bláznům stačit, to bylo nadlidský! My jsme šťastní a velmi spokojení...“

Budete tančit dál?
„Plánoval jsem, že ty taneční boty rituálně spálím, okamžitě po StarDance. Díky Míše jsem to ale přehodnotil. A když nás náhodou někdo mezi expedicemi někam pozve, tak třeba někde zatancujeme.“

Zatím žádné pozvání nepřišlo?
„Už něco chodí!“

A kdy máte nejbližší vystoupení?
„Víte, já teď budu nějaký čas v Amazonii. Těším se do mého normálního života. Pro mě těch šest měsíců bylo složitých, že jsem na těch zkušebnách neviděl denní slunce, stromy, trávu vzduch, nefoukl mi vítr do vlasů... Takže uvidíme!“

Vítězka Kubařová: Cena je všech!

Triumf si užívají! Veronika Khek Kubařová a její tanečník Dominik Vodička vyhráli desátý ročník StarDance. Vše nasvědčuje tomu, že diváky dostali na svou stranu díky freestylu, během kterého Veronika recitovala a zpívala hit Potměšilý host od Hany Hegerové (88). Oba teď tvrdí, že cena – poprvé vyrobená z českého křišťálu – patří všem finalistům. „My jsme se domlouvali se všemi dalšími účastníky finále, s těmi šesti, že je všech. Takže když ji budou chtít domů, tak je vlastně všech,“ prohlásila hvězda filmů Ženy v pokušení a neb Ženy v běhu. „Ta soška s křišťálovou diskokoulí na vrchu, je stejně těžká, jako ta cesta soutěží. Takže je to úplně adekvátní,“ dodala Veronika. Ta vítězství oslavila na večírku se všemi kolegy – i s manželem Pavlem Khekem – v baru v centru Prahy. Domů odcházela až před šestou hodinou ranní.

NEJ letošní StarDance

NEJvětší pařič

Hlavní choreograf StarDance Jan Onder (34) během finálového přenosu dost popíjel a taky podle toho vypadal.

NEJvětší vtipálek

Matouš Ruml se po tanci ve stylu pantomimy díval do svých kalhot a všechny tím pobavil.

NEJrychlejší úprk

Dagmar Havlová (66) ještě před zhasnutím kamer popadla svojí vnučku Sofii (11) a odvlekla ji do zákulisí.

NEJvtipnější tanec

Marek Eben (61) se v úvodu večera pokoušel tančit kankán.

NEJvětší smích

Nejvíce se ve finálovém zákulisí bavila porotkyně Tatiana Drexler (56).

NEJvětší rýpanec

Ten po skončení finále provedl ředitel ČT Petr Dvořák (55), když řekl, že by lidí měli volit ty politiky, kteří ČT pomáhají a ne škodí.

Na rozhovor s Jakubem Vágnerem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pabosev345@...
17. 12. 2019 • 15:35

Mo︆oXi.︆n︆et — skvělé s𝚎znаmk𝚊 pro dospělé, ktеří сhtějí najít seхuálního p𝚊rtnera

defakto
17. 12. 2019 • 08:10

... ten protekční spratek Vágner počítal s tím , že má vítězství v kapse ( jeho otec starý Vágner nákupem SIM karet se měl o tom postarat ) a když to nakonec i tak nedopadlo , ulevil si aspon tím , že pokáral porotu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.