Mánie Elišky Bučkové: Místo sexu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mánie Elišky Bučkové: Místo sexu…

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Aha! Pavel Machan)

Od doby, co oznámila Eliška Bučková (30) a Jakub Vágner (37) rozchod, je modelka sama. Místo hledání nového partnera však nakupuje boty.  Jak jinak si totiž vysvětlit, že má doma dvaaosmdesát párů podzimních a zimních bot.

Pohledná Bučková přiznala v rozhovoru pro iDnes.cz, že ráda ve velkém nakupuje boty. Nákupy jsou pro ni formou terapie. „ Mám asi dvaaosmdesát párů bot. A to mluvím jen o podzimních a zimních. Když jsem v obchoďáku, mám pocit, že mám místo očí ne dolary, ale ramínka na šaty a vidím se hned v kabince, jak vše zkouším. Nakupování miluji, je to pro mne terapie. Ať jsem spokojená, nebo rozčilená, stále nakupuji,“ svěřila se modelka.

Bučková má stejně jako jiné ženy pro boty slabost. Dokonce má pro ně i speciální místnost. „Mám na ně speciální místnost, je rozdělená na patra,“ přiznala modelka a dodala, že boty nevyužívá pouze ona.

„Mám tu výhodu, že maminka a starší sestra mají stejnou velikost bot jako já. Počet párů bot musíte dělit třemi, protože je vlastně kupuji pro tři lidi. Přiznám se však, že boty jsou moje slabost. Nejsem kabelková, jsem botová,“ řekla modelka  iDnes.cz.

Na video s Eliškou Bučkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.