Nová láska ve StarDance? Vágner po boku své tanečnice jen kvete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová láska ve StarDance? Vágner po boku své tanečnice jen kvete!

Jakub Vágner
Jakub Vágner (Foto: Hotel Olympie)

Taneční show StarDance už zrodila celou řadu nových párů. Přestože desátá řada soutěže ještě ani nezačala, vypadá to, že mezi některými dvojicemi to už pěkně zajiskřilo. Jakub Vágner (37) má totiž údajně velmi blízko ke své taneční partnerce Michaele Novákové.

Poté, co se Vágner rozešel s Eliškou Bučkovou, neobjevila se po jeho boku žádná nová partnerka. Podle webu Šíp to ale mezi známým rybářem a jeho taneční partnerkou pořádně jiskří. Měsíce zkoušení udělají opravdu hodně. Vágner se v poslední době chlubí videi ze společných chvil, na kterých dvojice rozdává jeden úsměv za druhým. Časté doteky a pohledy také mluví za své.

Navíc, dle webu Šíp dvojice spolu tráví čas i mimo nácvik na soutěž. Mlsají spolu v cukrárně nebo si zajdou na kávu. Pokud to takhle půjde dál, bude Vágner další »obětí« syndromu stardancové lásky.

Ostatně herečky Marie Doležalová (32) nebo Jitka Čvančarová (41) jsou toho důkazem. Čvančarová se díky StarDance seznámila s Petrem Čadkem. Doležalová, která vyhrála sedmou řadu, se zamilovala do svého tanečního partnera Marka Zelinky.

Víkend rybářských slavností s Jakubem Vágnerem! Co vás čeká?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.