Eliška Bučková po anorexii: Opět hladoví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eliška Bučková po anorexii: Opět hladoví!

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Aha! Pavel Machan)

O jídle si může nechat tak maximálně zdát. Eliška Bučková (30) se jako správná křesťanka již tradičně rozhodla začít čtyřicetidenní půst. Kručení v břiše se tak až do Velikonoc stává její každodenní sonátou a už tak velmi štíhlá modelka pravděpodobně ještě více zhubne.

„Na tuto fotku z úterního oběda se mohu dnes pouze toužebně dívat “ napsala modelka u fotografie se salátem. „Pro nás křesťany je Popeleční středa začátkem postní doby a dnem přísného půstu,“ svěřila zpěvačka, která se už nyní téměř ztrácí před očima. Před šesti lety přiznala, že několik let trpěla mentální anorexií. Tvrdila, že boj s touto mentální poruchou už má úspěšně za sebou, ale její velmi štíhlý vzhled vzbuzuje nejednu pochybnost. Tentokrát má její hladovění ale jiné důvody, než honbu za dokonalým vzhledem.

„Ačkoli mi kručí v žaludku a honí mě chutě na všechno jídlo světa, má to svoje kouzlo a podstatu. Už teď se těším, až budeme za 40 dní s rodinou slavit Velikonoce ve Strážnici,“ prozradila hvězda muzikálu Kvítek mandragory.

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.