Fanoušci Bučkové bijí na poplach: TOHLE UŽ JE VÁŽNĚ PŘES ČÁRU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fanoušci Bučkové bijí na poplach: TOHLE UŽ JE VÁŽNĚ PŘES ČÁRU

Eliška Bučková zase jednou vystrašila fanoušky svou vychrtlou postavou.
Eliška Bučková zase jednou vystrašila fanoušky svou vychrtlou postavou. (instagram)

Modelka a zpěvačka Eliška Bučková (32) vyděsila fanoušky. Fotky z dovolené jakoby napovídaly, že problémy s příjmem potravy, znovu udeřily. 

Zatímco ještě v květnu měla Bučková naprosto dokonalé křivky modelky, její poslední fotky z Itálie berou dech. Modelka a zpěvačka během dvou měsíců výrazně pohubla. Její okolí se obává nejhoršího...

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video se připravuje ...

Vzhledem k minulosti, kdy Bučková bojovala s anorexií, se ani nelze divit, že jsou její váhové výkyvy pod drobnohledem. Fanoušci mají o vychrtlou Elišku strach. Pod fotku, kde má na sobě jen vrchní díl plavek a minikraťasy jí přistály i prosby, ať se nají. 

„Proti gustu žádný dyšputalát, ale trochu tlačenky a jitrnice by neuškodilo," napsal například jeden z fanoušků. „Začal bych trošku jíst 😉😬," stojí hned v kometáři pod ním. 

Elička začala extrémně hubnout poté, co se začalo psát, že nemá zakázky, protože je moc tlustá. „To mě tehdy hrozně ranilo a začala jsem extrémně hubnout. Potřebovala jsem zhubnout hned, takže proto jsem volila tento nezdravý způsob,“ přiznala už dříve Eliška v pořadu 13. komnata. Za měsíc a půl zhubla 12 kilo. „Měla jsem příjem tři sta kalorií na den, což má cola,“ vysvětlovala. Její závislost eskalovala a dohnala ji i do péče lékařů. Nezbývá než doufat, že se historie nebude opakovat. 

Eliška Bučková v Itálii chřestí kostmi

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.