Hvězda StarDance Jakub Vágner: Zradil svoji tanečnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda StarDance Jakub Vágner: Zradil svoji tanečnici!

Oba partneři se k sobě chovali pozorně i v zákulisí soutěže. A to dokonce i ve chvílích, kdy Jakuba po náročných trénincích trápily bolesti krční páteře.
Oba partneři se k sobě chovali pozorně i v zákulisí soutěže. A to dokonce i ve chvílích, kdy Jakuba po náročných trénincích trápily bolesti krční páteře. (Pavel Machan)

Ani to, že na Štědrý den slavil narozeniny, nepomohlo. Jakub Vágner (38) hned, jak zhasly televizní kamery StarDance, utekl za rybami. A to i přesto, že svojí tanečnici Míše Novákové (25) svatosvatě slíbil společné prožití svátků. Dívku, ke které měl během taneční soutěže víc než blízko, tak ponechal osudu.

Od počátku dávali diváci a lidé okolo taneční soutěže Kubu s Míšou dohromady. Vypadalo to, že mezi nimi přeskočila pověstná jiskra. Všemu nasadil korunu Jakub prohlášením, že se svojí taneční partnerkou spolu budou i na Vánoce. Ale potom skutek utek. „Domluvili se, že jí udělá radost něčím jiným,“ svěřila Aha! Vágnerova sestra a manažerka Tereza Aster Vágnerová (27). „Vím, že už něco plánuje. Svátky ale musel prožít v přírodě. Potřeboval si odpočinout, bylo toho na něj moc. Každý den se po trénincích a po přímých přenosech vracel k nám domů, a ryby mu strašně chyběly,“ odtajnila bratrovo trápení během soutěže Tereza.

Navíc prý Míša chtěla být na svátky s rodiči, kteří žijí mimo Prahu. „Bylo to tak náročné, že jsme oba potřebovali být tam, kde to máme nejraději,“ řekla Aha! Michaela. Jakubovi teď podle všeho Míša ani trochu nechybí. Při poslední lovecké výpravě po Evropě si z vln vytáhl pro potěšení stotřiceticentimentrovou štiku a nic mu tak už ke štěstí nechybí. Hodlá s rybářským prutem opět procestovat svět, a to mu je zjevně nejen nad všechnu televizní slávu, ale i nad půvabná děvčata. Zda při tom na Míšu alespoň myslí, nebylo včera možné zjistit. V divočině, kde se oddává svojí vášni, totiž není mobilní signál.

Na rozhovor s Jakubem Vágnerem a Míšou Novákovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
2. 1. 2020 • 07:42

Jeho koníček je vlastně obrovský kůň a to byl vlastně důvod rozchodu s Eliškou Bučkovou, která už toužila založit rodinu..... Míša Nováková je krásná a sympatická dívka, která o nápadníky určitě mít nouzi nebude a ze srdce bych ji přála takového, který nebude mít toulavé boty

defakto
2. 1. 2020 • 06:46

::::


...všechno to bylo jen divadlo , žádný vztah tam není ! Ten chcípák není chlap a miluje jenom sám sebe .

....

travina
2. 1. 2020 • 06:45

Začal nový rok a Aháčtí novináři se nezlepšili ani o krok Naopak přitvrdili ... viz tento debilní titulek a vůbec celý článek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.