Hložek a Kotvald: Pravda o konci legendární dvojky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hložek a Kotvald: Pravda o konci legendární dvojky

Známé dvojici fešáků kralovala Hana Zagorová!
Známé dvojici fešáků kralovala Hana Zagorová! (archiv)

V osmdesátkách patřila dvojice Stanislav Holžek (65) a Petr Kotvald (61) ke zdejší pěvecké špičce. Co píseň, to hit! Pak ale najednou přišel konec! Co nebo kdo stál za krachem úspěšného dua?

„Strůjcem byl Petr, ale to bylo takové období, kdy stačilo natočit třeba Hoří! a byl by z toho hit. Už jsme se cítili muzikantsky dál a chtěli jsme dělat trošku složitější muziku. Byli jsme ale v té škatulce jednoduchých písniček. Na zájezdě v Rusku Petr najednou řekl, že pokud nevymyslíme něco jiného, že už ho to přestává bavit. Trošku mě zaskočil, ale dohodli jsme se, že si dáme měsíc na rozmyšlenou a pak si řekneme,“ zavzpomínal na webu Extra.cz Stanislav Hložek.

Video se připravuje ...

„Asi za čtrnáct dnů jsme měli mít v Praze televizi. A Petr tam nebyl, byl tam jen Karel Vágner. Řekl mi, že Petr skončil. Přitom já s ním mluvil ještě o půlnoci! On ale fakt oznámil manažerce, že končí. Chtěl prostě zpívat sám. Nechtěl být vázaný, aby mu pořád někdo něco přikazoval. Já jsem týmový hráč, díky sportu, tak já jsem byl na to zvyklý, řešit věci v partě. A Petr to nějak neustál. Tak se vydal na vlastní cestu. Což mě mrzelo a mrzí mě to dodneška,“ zarmouceně přiznal nestárnoucí zpěvák v pořadu Extra Host.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
1. 8. 2020 • 13:23

Starý pes je primitiv a určitě fanda socikove kultury

anonymus
1. 8. 2020 • 09:52

Šuškalo se, že spolu kluci měli vztah A jednoduše se rozešli jak v partnerském, tak v pracovním životě. A dodneška se prý nemusí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.