Standa a Matyáš Hložkovi jako vejce vejci: PŔÍMÝ DŮKAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Standa a Matyáš Hložkovi jako vejce vejci: PŘÍMÝ DŮKAZ

Srpen 2017 Matyáš získal titul Muž roku
Srpen 2017 Matyáš získal titul Muž roku (Foto Aha! – David Malík, Martin Přibyl, David Kundrát)

Když Matyáš Hložek (24) vyhrál v roce 2017 titul Muž roku, mnoho lidí se podivovalo, kde že jsou geny slavného táty Standy (66), který půvabem nikdy moc nevynikal. Jablko ale přeci jen nepadlo daleko od stromu. Podívejte se na fotky!

Stačí, když si muž roku nechá trochu více narůst vlasy, které se mu, stejně jako tátovi mají tendence trochu vlnit a spolehlivý DNA test je na světě i bez laboratoře. Patrně by podoba vynikla i naopak - tedy kdyby si Standa nechal narůst vousy a rozcuchal by si odbarvené číro. 

Matyáš Hložek tátu nezapře

 

Trápení Standy Hložka (66): Řada komplikovaných operací kvůli bortící se kosti!

Video se připravuje ...

Matyáš se ale potatil nejen co do podoby. Po Standovi zdědil i vášeň pro hudbu. Holky z naší školky se mu sice překonat patrně nepodaří, jeho aktuální hit Mood ale rozhodně není k zahození. 

Jestli mu slavné jméno vadí, či spíš prospívá odpověděl pro iDnes.cz poměrně neutrálně: Adam Mišík mi jednou řekl, že kdyby mohl začít znovu, dal by si úplně jiné jméno, pod kterým by vystupoval. Od začátku ho totiž všichni srovnávali s tátou. Musím říct, že u mě se to zatím úplně neděje.“

Standa Hložek tráví čas bez manželky: Snažíme se neprovokovat!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.