Standa Hložek slavil 65. narozeniny: Heidi a Leona z naší školky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Standa Hložek slavil 65. narozeniny: Heidi a Leona z naší školky!

Machálková zapěla...
Machálková zapěla... (Foto Aha! – David Kundrát)

Nejen Majdalenka, Apolenka s Veronikou, ale rovnou na pětašedesát hostů přišlo gratulovat Standu Hložkovi k jeho nadcházejícím 65. narozeninám, které má v pondělí. Zpěvačky Heidi Janků (56) a Leona Machálková (52) se na mejdanu rozjely jako Holky z naší školky.

Heidi zazpívala oslavenci „když se načančá“ a Leona zanotovala s Petrem Kolářem (52) Den, kdy se láska vrátí k nám.



Čistý člověk

S obří lahví rumu dorazil mistr basů Karel Vágner (77). „Mám Standu rád, protože je to čistý člověk neschopný podrazu,“ řekl deníku Aha! o oslavenci jeho velký kamarád a bývalý kapelník. „Pobral všechny dobré vlastnosti Moraváků. Je to vzor dobrého kamaráda,“ vysekl Vágner poklonu Hložkovi.
Narozeninovou párty zorganizoval Standův syn Matyáš (25), oslavencova manželka Alena zase nechala udělat dort. A došlo i na ohňostroj, který se nad Vltavou skvěle vyjímal.


Změnil se
Jubilant si věk moc nepřipouští. „Je to dost, ale pořád to jde. Jenom na sebe nějak vůbec nemám čas,“ postěžoval si Hložek. Od osmdesátých let, kdy působil i jako televizní moderátor, se ani moc nezměnil. Pořád nemá rád konflikty, hádky a raději ustoupí. „Něco se ale přece jen trochu změnilo. Už si negativní věci přece jen neberu tolik k srdci jako dřív,“ prozradil zpěvák.

Zběsilé osmdesátky
V průběhu večera pokřtil Standa knihu Zběsilé osmdesátky, kterou o něm a s ním napsala Marie Formáčková. „Maruška píše rychleji, než já čtu,“ přiznal vesele Hložek.

Na video se Standou Hložkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.