Heidi Janků (57) tři roky po smrti manžela: Hledá nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků (57) tři roky po smrti manžela: Hledá nového chlapa!

Heidi Janků
Heidi Janků (Foto Aha! - David Kundrát)

Svého muže Heidi Janků (57) tak milovala, že si dlouho nechtěla žádného jiného chlapa pustit k tělu ani srdci. Tři roky po smrti muzikanta Iva Pavlíka (†84) ale nastal podle zpěvačky čas na změnu. Ráda by se znovu zamilovala!

Ložnici ve své vilce kousek za Prahou zatím sdílí jen s kníračem Edou. Dosud jí to nevadilo. Během covidu-19, kdy trávila většinu času doma, ji to ale přestalo bavit. „Novému muži jsem otevřená, přece jen od Ivošovy smrti jsou to tři roky,“ svěřila deníku Aha! Heidi.

35 let spolu
Na to, aby s někým bydlela pod jednou střechou, se ale ještě necítí. „Nevím, jestli bych si ho chtěla pustit přímo do domu...“ řekla zpěvačka popravdě. Co ji k tomu vede? „Dlouhou dobu jsem žila s Ivošem a nastěhovat si tam někoho jiného, na to čas ještě nenastal. A možná nenastane nikdy...“ povzdechla si Heidi, která s Pavlíkem prožila dlouhých a krásných 35 let.

Má vymalováno
Během koronavirové pauzy, kdy nemohla stejně jako většina kolegů koncertovat, se zpěvačka také vrhla na úklid celého domu. „Vymalovala jsem, několikrát si přerovnala skříně a ve volných chvílích dělám náramky, možná je budu prodávat. Nebo dávat k novému albu,“ dodala se smíchem.

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám!

Video se připravuje ...

Peníze docházejí
Škrty v koncertech udělaly Heidi čáru přes rozpočet. „Do konce září máme pár vystoupení. Nasmlouvány máme i vánoční trhy, ale nikdo neví, jak to bude,“ řekla Aha!. „Finančně to zatím zvládám. Něco nasysleno mám, ale ne, že bych mohla vydržet do konce roku bez práce... Zatím se ale nehroutím,“ dodala Janků s tím, že aspoň nemusí utrácet za oblečení, protože doma vystačí s tepláky a dvěma tričky. Tím nového muže ale asi moc neokouzlí...

Heidi Janků: Nový muž? Není materiál...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
24. 9. 2020 • 08:44

Heidy...průměrná zpěvačka byť pár hitů měla to jí nelze upřít. Když se vdala za "dědečka" musela počítat s touto situací, pokud se nepřihodí něco vyjímečného a teď tedy hledá.....??? No Franta s Kolbenky by to určitě nebyl, ale něco v jiném levlu, tom vyšším.
Je něco v životě určeno bez politiky, kariéry atd. a to jsou dvě věci a sorry za drsné vyjádření, ale pravdivé....jsou to dvě věci bez pardonu kdo ten člověk je. Ta první byť srandovní...každého *** smrdí a ta druhá...no každýému ona svíčka života jednou skončí

DWEI
24. 9. 2020 • 06:20

Heidi je bezvadná, pohodová.... ochotná vždy pro charitu a dobrou věc vystoupit zadarmo.... Přeji Vám, abyste našla prima chlapa se kterým budou všechny dny krásnější

mbmb
24. 9. 2020 • 06:17

Ať prodá dům v Praze a koupi od Adama ten po jeho máme Hlavně vystupuje s Pavlíkem na Ostravsku a má tam pribuzne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.