Heidi Janků válčí se svým kníračem Edou: Paničku má »na salámu« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi Janků válčí se svým kníračem Edou: Paničku má »na salámu«

Heidi se svým zlobivcem Edou.
Heidi se svým zlobivcem Edou. (Foto Herminapress.cz)

Své srdce dala po smrti manžela a skladatele Ivo Pavlíka (†84) zatím jedinému – knírači Edovi. Jenže jak teď zpěvačka Heidi Janků (56) přiznala, má s ním větší trápení než s normálním chlapem.

„Eda je milý, komunikativní pejsek, má rád lidi i své čtyřnohé kolegy, ovšem ještě mě úplně neposlouchá, jak bych si představovala. V tom má rezervy,“ přiznala zpěvačka, že se svým čtyřnohým mazlíčkem občas pořádně bojuje. A svého dvouletého chovance musí chtě nechtě drilovat ještě pořád na cvičáku. „Působím na něj výchovně a doufám, že zanedlouho bude psem s velkým P, i když knírači jsou hodně svéhlaví,“ povzdychla si na sedmnáctém ročníku dne pořádaného organizací Helppes na podporu pejsků. Zkrotit ho ale v žádném případě nechce kastrací. „To mu nemůžu udělat. Možná někdy bych zauvažovala ještě o jednom klukovi, aby si mohli spolu poštěkat, ale nebude to hned,“ dodala Heidi, která na jevišti spustila svou letitou pecku – Když se načančám. Prozpěvovalo si to s ní celé motolské centrum výcviku psů pro postižené.

Heidi Janků se svěřila, jak to bylo s jejím uneseným synovcem. Na rozhovor se můžete podívat zde: ¨

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.