Heidi Janků: PORUŠILA ZÁKAZ MRTVÉHO MANŽELA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků: PORUŠILA ZÁKAZ MRTVÉHO MANŽELA!

Ivo Pavlík (†84) by se nestačil divit, co se děje v jejich domě.
Ivo Pavlík (†84) by se nestačil divit, co se děje v jejich domě. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, TV Barrandov)

Nejdřív si pořídila knírače Edu, teď proměnila dům v pražské Uhříněvsi ve staveniště. Po smrti manžela Iva Pavlíka (†84) obrátila Heidi Janků (56) naruby nejen svůj život. Pustila se i do věcí, které jí manžel za života neschvaloval!

Do dvoupatrové vily na okraji Prahy se s manželem nastěhovala před 18 lety. Tehdy za ni zaplatili deset milionů. Interiér sice z velké části zařizovala podle svých představ, v něčem se ale musela přece jen podřídit manželově vůli. „Nemám na zahradě žádný domeček, kam bych schovávala sekačku, zahradní nábytek či nářadí. Ivoš byl zásadně proti nějakým těmto skrýším, nesnášel to,“ prozradila Heidi, která se dvacet měsíců po jeho smrti rozhodla s tím něco udělat.



Do všeho kecá

Těsně před Velikonoci tak před jejím domem parkovala parta řemeslníků a pustila se do stavby pergoly. „Jsem schopná, ale každý by měl dělat to, co umí. Já budu zpívat a oni ať udělají tu pergolu. Sice do toho klukům pořád kecám a něco si vymýšlím, ale oni mě už znají, takže se bez problémů shodneme,“ vtipkovala zpěvačka. Místo, aby jim ale jenom vařila kafe, sama se oblékla do pracovního a přiložila ruku k dílu.



Odnesla to záda

„Jsem docela zručná, ráda natírám a maluju, to mě baví. Mám ráda, když je práce za mnou vidět. Na některé práce mi už ale síly nestačí. Ono stačí, že si po řemeslnících uklidím, to mě vyčerpá na týdny dopředu,“ vysvětlila s tím, že před pár dny jí v přízemí domu zase jiná parta dělala sprchový kout.
„Je to hlavně kvůli mým bolavým zádům, protože nemusím Edu tahat do koupelny do patra. Byla to velká přestavba, ještě jsem to neplatila, tak se trochu bojím té sumy... Ale určitě se to vyplatilo! Tohle by schválil i manžel, který byl na nějaké změny v baráku velice opatrný,“ uzavřela Janků, která 30. dubna vyjíždí hrát s Heidibandem do Mladé Boleslavi na Čarodějnický rej.

Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci sa tatínkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.