Dieta podle Heidi: Poradci přes výživu šílí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dieta podle Heidi: Poradci přes výživu šílí!

Heidi Janků.
Heidi Janků. (Foto Aha! - David Kundrát)

Vdova po muzikantovi Ivo Pavlíkovi (†84) prozradila, jak si i po padesátce udržuje perfektní figuru. Heidi Janků (57) rozhodně na svůj věk nevypadá a postavu by ji mohla závidět kdejaká dvacítka, ale výživoví poradci by ji vám určitě nedoporučili. 

Po padesátce má mnoho žen problém si udržet štíhlou postavu nebo zhubnout nějaké to kilo. S podobným problémem se do nedávna trápila i zpěvačka, poté ale najela na dietu, díky které se udržuje ve formě.

Pokud si ale myslíte, že za postavou Janků stojí mučení v posilovně nebo dodržování jídelníčku, musíme vás zklamat. Klíčem k její postavě je to, že po 15. hodině už nejí! "Později obědvám, takže to pak vydržím až do dalšího rána. Maximálně si dám mrkev, když přijde největší hlad. Sladké mi nechutná, nepřeháním to ani s ovocem. Když si dám vafli jako tady, tak upravenou naslano," řekla Super.cz Heidi.

 Heidi Janků: Poskytla azyl unesenému synovci s tatínkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.