Heidi se čančá s »Evičkou tričko« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Heidi se čančá s »Evičkou tričko«

Heidi Janků
Heidi Janků (Herminapress)

Zpívat teď nemůže, a tak se Heidi Janků (58) rozhodla, že to zkusí coby herečka. Bez velkého rozmýšlení vzala roli v chystané divadelní komedii Jsem krásná?, v níž se bude alternovat s Veronikou Jeníkovou (56) alias »Evičkou tričko« z filmu Bony a klid.

Obě jsme zastihli, když si vybíraly látky na kostýmy. „Šije nám je kámoška a výtvarnice Alexandra Hejlová, takže je to vlastně vůbec poprvé, co si mohu vybrat látku. A barvu!“ radovala se interpretka hitu Když se načančám. „Taky jsem si ještě nikdy látky na kostým nevybírala. Je to pěkný pocit, ale jen abych potom nevyděsila lidi! Mám totiž moc ráda barvy,“ přizvukovala herečka. Jsme krásná? je hra o zpěvech, takže si Heidi i zazpívá.

Heidi Janků s nadvakrát zlomenou rukou: O kterých činnostech si může nechat jen zdát?

Video se připravuje ...

„S Veronikou hrajeme stárnoucí herečku. Líbí se mi to a jsem přesvědčena, že budou lidé spokojeni. Je to fakt legrace,“ řekla zpěvačka. Z mluveného slova strach nemá. „Veronika je herečka a já ne, ale na druhou stranu, ona bude také zpívat. Je to tedy fifty fifty,“ dodala Heidi se smíchem.

Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.