Heidi Janků předvedla figuru: NOHY JAKO DVACÍTKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Heidi Janků předvedla figuru: NOHY JAKO DVACÍTKA!

Heidi Janků ukázala, jak bydlí.
Heidi Janků ukázala, jak bydlí. (Blesk:TONDA TRAN)

Zpěvačka Heidi Janků (59) by svojí postavou mohla konkurovat kdejakým mladším slečnám. Dlouhé nohy, štíhlý pas a především mladá a svěží mysl. To je podle Heidi tím hlavním klíčem.

Je radost na ni pohledět. Krásná Heidi Janků (59) před čtyřmi lety přišla o svého milovaného manžela Ivo Pavlíka (†84). Tehdy si procházela těžkými časy a i ona sama si myslela, že její život už nikdy nebude tak šťastný. Teď to ale vypadá, že se ze všeho zlého oklepala a užívá si života.

Heidi Janků už má napečeno: Bohužel to nevypadá vůbec hezky...

Video se připravuje ...

Na nedávné společenské akci také předvedla snad všechny své ženské zbraně. Krátké šaty odhalily dlouhé a štíhlé nohy. Stačil by však jeden nepromyšlený pohyb a ukázala by víc, než by chtěla! Jak si svou postavu udržuje? Podle ní je to všechno především v hlavě. „Dokud mi slouží zdraví, nohy, hlasivky, věkem se netrápím. Mám kolem sebe spoustu mladých lidí a to podle mě hraje také roli. Důležité je mentálně nezestárnout,“ svěřila se web extra.cz.

Heidi Janků: S mladším partnerem a funkční rodinou bych možná na potrat nešla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.