Potupa Heidi Janků: Takovou sra*ku prý hrát nebudou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potupa Heidi Janků: Takovou sra*ku prý hrát nebudou

Heidi Janků
Heidi Janků (profimedia.cz)

„Když za mnou Jirka Zmožek přišel s tím, že dělá muziku pro jednu televizní pohádku a že bych měla nazpívat tuhle písničku, moc jsem se na to netvářila," přiznala Heidi Janků (60) ohledně zrodu písně k hudební inscenaci Co takhle svatba, princi? 

„V té době jsem totiž jezdila s kapelou a byla jsem rockovější. Na plakátech dokonce psali, že přijede rocková zpěvačka z Ostravy Heidi Janků, takže ta píseň se s mojí tvorbou moc neslučovala," zavzpomínala Heidi Janků v Deníku.cz.

Karel Vágner na 60 Heidi Janků: Veřejné vyznání!

Video se připravuje ...

„Jako zakázku jsem to samozřejmě vzala, nazpívala jsem ji a v těch osmdesátých letech jsme ji s kapelou hráli jako bonus na závěr. Vzala jsem si vždycky do hlavy mašli a dělala jsem si z toho srandu," prozradila zpěvačka a popsala i odezvu kolegů z hudební skupiny: „No první reakce kluků, když jsem jim ji přivezla, byla, že takovou sračku v žádném případě hrát nebudou."

Heidi Janků: Nevím, jestli se zralé ženy mohou bláznivě zamilovat, ale uvidím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.