Proutník Slováček a Heidi: Došlo k tomu před 40 lety v hotelu Imperial | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proutník Slováček a Heidi: Došlo k tomu před 40 lety v hotelu Imperial

Heidi Janků snad nestárne
Heidi Janků snad nestárne (archiv Blesku)

Na velkolepé oslavě Heidi Janků (60) k jejím šedesátinám nesměl chybět ani dlouholetý kamarád Felix Slováček (79). Ten ku příležitosti zpěvaččina jubilea zavzpomínal na dobu, kdy se s tmavovlasou zpěvačkou seznámil.

V poslední době je jen málo společenských akcí, na kterých by se hudebník Felix Slováček neobjevil. Oproti jiným událostem, kde se nebrání pozornosti mladších žen, ale na oslavu Heidi zavítal z ryze přátelských důvodů. Webu eXtra.cz dokonce prozradil moment, kdy zpěvačku vůbec poprvé spatřil.

Felix Slováček práskl, jak Heidi začínala s manželem, když byl ženatý se Špinarovou!

Video se připravuje ...

„Nebudete tomu věřit, ale před takovými čtyřiceti lety jsem seděl s Ivošem Pavlíkem, jejím pozdějším manželem, v hotelu Imperial v Ostravě a ona tam přišla. On byl tehdy ještě manželem Věry Špinarové, ale už to tam vypadalo na jiskření," nechal se slyšet Slováček.

Že by se někdy jeho vztah s Heidi dostal na hranici přátelství a milostného poměru, ovšem striktně odmítl. „Mezi námi žádné jiskření nikdy nebylo, já jsem ji obdivoval jako ženu, úžasnou zpěvačku, temperamentní, plnou elánu, která má velké charisma, umí to rozdávat a umí lidi opravdu načančat," nešetřil Felix chválou na zpěvaččin účet.

Karel Vágner na 60 Heidi Janků: Veřejné vyznání!

Video se připravuje ...

I na tomto večírku se hudebník objevil bez své manželky. Proč na oslavu Dáda nedorazila, byla i pro něj velká neznámá. „Já popravdě ani nevím. Zrovna jsem se totiž vrátil z Tenerife a hned jsem zamířil na oslavu, aniž bychom se vlastně vůbec potkali,“ prozradil serveru Prima Ženy.



Přečtěte si
miroslava13
30. 11. 2022 • 15:08

proč na mě zas vykoukl Felix? Aha ty jseš už horší než Blesk.....už se bojím otevřít PC!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.