Pařba ve Vegas? Demolice kanceláře po Slováčkovo řádění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pařba ve Vegas? Demolice kanceláře po Slováčkovo řádění

Felix Slováček
Felix Slováček (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Saxofonista Felix Slováček (79) za to umí pořádně vzít. Léta ho nijak nelimitují, nenechá si ujít žádnou pařbu a ví, jak to na ní i rozbalit. Nedávno si na párty odkočil až na Tenerife a o tom, co se tam událo, se bude mluvit ještě dlouho. 

Slováček se stal jedním z čestných hostů grandiózní pařby pro 300 lidí, kterou pořádal podnikatel Vlasta Hájek (46) a Zuzana Belohorcová (46) ku příležtosti prvního roku fungování jejich realitní kanceláře Tenerife Real.

Felix Slováček práskl, jak Heidi začínala s manželem, když byl ženatý se Špinarovou!

Video se připravuje ...

Zatímco Dáda byla doma, on ukázal, že je pořádný lev salónů. S Helenou Vondráčkovou a dalšími hosty se skvěle bavil. Vlasta Hájek se podělil i o vtipnou příhodu, jak se zasloužil o demolici kanceláře. „Přišli (s Helenou Vondráčkovou, pozn. red.:) se s Felixem i podepsat do naší kanceláře na zeď a Felix zazvonil zvonem, kterým se zvoní, když klient koupí nemovitost. Tak ho rozkýval, že když přišla klientka po koupi zazvonit, vyrval se ze zdi a téměř spadl na kopírku,“ sdělil Hájek slovenskému Šarmu. 

Slováček se poslední dobou objevuje ve společnosti bez své manželky. Podle svědectví jeho přítele má její absence souvislost s nekontrolovaným pitím. „Felix z domu doslova utíká, protože se nechce dívat na to, jak se Dáda upíjí. Je rád, že ho někam pozývají, že může být s kamarády ve společnosti a bavit se,“ uvedl svědek  pro pluska.sk.

Felix Slováček na Slavíkovi: Proč přišel bez Dády?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jarypadlo
25. 12. 2022 • 02:54

A Po Kom,Po čem?Po Slováčkovo nebo snad po Slváčkově řádění? Co třeba se vrátit do třetí třídy zvláštní školy?

hejhej
24. 12. 2022 • 18:34

Slováček je starý, trapný magor.

Dianthos
24. 12. 2022 • 13:47

Felix utíká z domu, kde se Dáda upíjí na pařby, kde to může pořádně rozbalit a Dáda se doma upíjí proto, že s ní Felix netráví čas a nenechá si ujít žádnou pařbu, kde to může pořádně rozbalit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.