Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: ROZVOD!!! SVĚDECTVÍ PŘÍTELE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: ROZVOD!!! SVĚDECTVÍ PŘÍTELE

Belohorcová a Hájek přiznali krizi
Belohorcová a Hájek přiznali krizi (instagram.com)

Nad dalším párem českého showbyznysu se stahují mračna. Alespoň podle svědectví českého miliardáře Richarda Chlada. K hluboké krizi se vyjádřili nyní i sama Zuzana Belohorcová (46) a Vlasta Hájek (46). Čekají je snad v brzké době stání u soudu a tahanice o děti?

Ačkoli se bývalá hvězda lechtivého pořadu Peříčko už dávno odstěhovala na prosluněné Tenerife, z hledáčku společnosti se nevymanila - mimojiné také díky svým aktivitám na Instagramu, kde sdílela i poslední párty. Ta byla doslova nabouchaná slavnými jmény - nechyběl Felix Slováček (79) ani Helena Vondráčková (75). Zdálo by se, že si tu s Vlastou Hájkem, se kterým má Belohorcová dvě děti, žijí hollywoodský sen. Zpráva o rozvodu tedy minimálně překvapila. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Těhotná Pizingerová, výročí Bartošové a další ťafky!

Video se připravuje ...

„Zda jsme měli krizi? Ano, tak jsem to viděl. Vždyť upřímně, který pár ji neměl? Ideál neexistuje. Naše krize souvisela spíše s přesuny, kterých bylo v krátkém období více," vyjádřil se pro slovenský Šarm Vlasta Hájek a upřesnil: „Nebylo to o tom, že se nemáme rádi a nechceme být spolu, bože chraň. Ale bylo období, kdy jsme byli dost 'down'. Peníze jsme měli zasekané v nemovitostech, ve více firmách a v domě na Miami, který čekal na nového majitele. A upřímně, zklamali nás i přátelé, kteří nám dávali dost najevo, že jsme ti neúspěšní z Ameriky, kteří museli odtamtud utíkat.“

Že by se jim ale víc než desetiletý vztah rozpadal před očima, je hloupost. „Já se chci rozvést se Zuzkou jednou za týden, ale chápete – nemám čas. A Zuzka se chce se mnou rozvést každou minutu. A také nemá čas. Můžeme si vyměnit názory a pohádat se, ale nedokážu si představit, že bych byl bez ní. A myslím, že stejně to cítí i Zuzka. Rozvod nikdy,“ popřel Hájek poplašné zprávy jednou provždy. 

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
3. 12. 2022 • 14:00

S penězi tvrdne srdce. Lásky tam jen ubývá.

bursik
2. 12. 2022 • 05:30

Perzicko je opelichane ,prsa implantáty dole, zuby hnus,vlasy totéž.On také starý , nikoho nezajímají ty pindy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.