Po Dádě se slehla zem! Ze slov Felixova kámoše mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po Dádě se slehla zem! Ze slov Felixova kámoše mrazí

Dáda s Felixem
Dáda s Felixem (Blesk:David Kundrát/CNCENTER)

Hvězda dětských srdcí, zpěvačka Dáda Patrasová (66), se mezi lidmi naposledy ukázala v září na premiéře muzikálu Alenka v říši divů. Od té doby jako kdyby se po ní slehla zem a její manžel Felix Slováček (79) navštěvuje všechny společenské akce sám.

Ve zmíněném muzikálu hráli obě jejich děti, Anička Slováčková a Felix Slováček mladší. Po premiéře na všechny hosty čekal večírek, na kterém Patrasová trošku přecenila své možnosti. Kamarádky jí pomáhaly do taxíku a odvezly domů. A od té osudové noci jako kdyby nevystrčila paty z domu.  Přitom její manžel Felix vymetá jeden večírek za druhým a dokonce na nich často vyhledává ženskou společnost. K celé situaci se nyní vyjádřil Felixův dobrý kamarád.

„Felix z domu doslova utíká, protože se nechce dívat na to, jak se Dáda upíjí. Je rád, že ho někam pozývají, že může být s kamarády ve společnosti a bavit se,“ pronesl pro pluska.sk Slováčkův přítel. Tomu se chce ale jen těžko věřit.

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...

Patrasová je známá tím, že miluje předvánoční čas dává si záležet na tom, aby to doma bylo všechno krásně nazdobené. „Dcera peče cukroví, děláme spolu kapra, rybí polévku a salát. Dcera zdobí stromeček, dřív to dělal manžel, ale teď to dělá Anička a hrozně ji to baví. Myslím, že u nás to není jiné než kdekoli jinde,“ pronesla před časem zpěvačka pro eXtra.cz.

Dáda se snaží, aby se na Vánoce vždy sešli u stolu jako rodina a drželi tradice, i když jejich děti už  dávno nejsou malé. „Už jsou dospělí a prožívají to s vnoučky, stejně jako já dřív s nimi. Vánoce u nás byly vždycky krásné a Anička je z nich pokaždé dojatá,“ dodala Patrasová.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
4. 12. 2022 • 11:27

Co to je za blbost. Vždyť Dáda byla na posledním rozloučení se Zuzanou Burianovou, které bylo 2.12.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.