Vondráčková po děsivém pádu: První vyjádření zpěvačky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková po děsivém pádu: První vyjádření zpěvačky

Helena Vondráčková (76) spadla ze schodů: Zlomila jsem si žebro!
Helena Vondráčková (76) spadla ze schodů: Zlomila jsem si žebro! (Foto: P. Machan, D. Malík)

Nestárnoucí ikona Helena Vondráčková (76) předvádí na svých koncertech nemožné - její elán by jí mohl leckdo závidět. Fanoušci si ale na návrat na pódia budou muset chvilku počkat...

Chvilka nepozornosti se proměnila v pořádné drama. K Heleně Vondráčkové vyjížděla záchranka. „Kolem čtvrt na deset dopoledne jsme zasahovali v Řitce. V péči jsme měli ženu (ročník 47) s pohmožděným ramenem a zády. Po ošetření byla převezena do Ústřední vojenské nemocnice v Praze,“ přiblížila situaci včera redakci Blesku mluvčí sředočeské stanice. 

Sám manžel Vondráčkové, Martin Michal, následně redakci potvrdil, že zpěvačka měla nehodu. „Helenka nad ránem upadla a udeřila se do hlavy. Zavolali jsme raději sanitku, ta ji převezla na vyšetření do nemocnice, na výsledky čekáme," znělo jeho vyjádření.

Helena Vondráčková popřála po koncertě na Staroměstském náměstí České republice.

Vylekaní fanoušci mohou být ale v klidu. Ačkoli bude zpěvačka potřebovat nějaký čas na rekonvalescenci, byla propuštěna do domácí péče. „Výsledky vyšetření jsou celkem ok, ale je pomlácená. Bude se léčit doma,“ řekl odpoledne Michal pro iDnes.cz. 

K situaci se vyjádřila i sama Vondráčková. „Mám naražené levé rameno a nevím, jestli nalomený nebo zlomený obratel, ale to je tak nejbolestivější. Jinak mi dělali CT hlavy a CT páteře, takže všechno by to mělo být v pořádku. Mám samozřejmě odřeniny…,“ řekla ve vysílání CNN Prima News. Nezbývá než popřát rychlý návrat na scénu, na který čekají obrovské zástupy jejích příznivců. 

75. narozeniny oslavím na ranči, prozradila Helena Vondráčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.