Slováček promluvil o Vánocích: Překvapivé plány s Dádou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrat u Slováčka: Překvapivé plány s Dádou!

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Blesk)

Nejprve měl strach, aby energetická krize neměla neblahý dopad na jeho vánoční program, ale nakonec to vypadá, že hudebník Felix Slováček (79) nebude vědět, kam dřív skočit! Saxofonista odhalil své pracovní plány ke konci roku, a vyvstává tak otázka, zda se vůbec jeho přítomnosti během svátků dočká vlastní rodina…

Po pracovní stránce to klidné svátky rozhodně nebudou, za možnosti koncertovat je ale rád. O čas strávený s rodinou navíc nepřijde. Po delší době to tedy vypadá, že by si Felix Slováček mohl vánoční svátky skutečně užít v klidu a míru. „Budu s rodinou, dětmi a vnoučaty doma. Žádné vánoční večírky nejsou v plánu," prozradil webu ŽivotvČesku.cz.

Felix Slováček: Na ženské se dívám, ale nemrkám na ně

Video se připravuje ...

Ačkoli Felix v poslední době chybí na málokterém večírku, v období Vánoc by se mu do kalendáře stejně nepodařilo žádný vměstnat. „Já už 26. prosince mám koncert, další 28. prosince a na silvestra a Nový rok zrovna tak. V podstatě i celý advent už mám plný, ale dokud je ruka Páně otevřená, jsem za to rád, že vůbec letos hrát můžeme. Navíc dělám lidem o svátcích radost, to mě těší,“ vysvětlil s pokorou Felix Slováček.

Felix Slováček na zahradní party Petra Jandy: S čím má teď starosti?

Video se připravuje ...

Blížící se vánoční čas zkrátka s lidmi dělá divy. Dokonce i bouřlivé chvíle mezi ním a manželkou Dádou Patrasovou (66), zdá se, pominuly. „S Dádou teď máme doma pohodu,“ dodal v závěru rozhovoru Felix Slováček, který se snaží i v nelehkých situacích myslet pozitivně, což přináší své ovoce.   



Přečtěte si
Marta Kubíková
12. 11. 2022 • 19:32

Do Vánoc je ještě více jak měsíc. To se opět může změnit, stačí, aby Dáda udělala nějaký opilecký úlet, nebo, aby se Felda zase na nějakém večírku osahával nějakou mladici. A bude opět vymalováno.

bursik
12. 11. 2022 • 14:58

Opravdu šílené v každém článku denně o tom chudáčkovi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.