Důsledky Slováčkova řádění zabolí: Zhrzený Mahdal má utrum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Důsledky Slováčkova řádění zabolí: Zhrzený Mahdal má utrum!

Oslavy po premiéře filmu Jan Žižka: Zdeněk Mahdal
Oslavy po premiéře filmu Jan Žižka: Zdeněk Mahdal (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Felixovo (79) laškování s plavovlasou podnikatelkou na premiéře filmu Jan Žižka má svou dohru. Zatímco hudebník z toho elegantně vybruslil, jelikož u něj není novinkou, že má slabost pro mladší ženy, to samé nelze říct o Lence Dragounové, která si z večera odnesla šrámy na duši.

Po svém boku zřejmě očekávala herce a dabéra Zdeňka Mahdala (62), který si tuto společenskou událost též nenechal ujít. V jejich případě se totiž jedná o dlouholetý vztah, jak webu Expres vylíčila podnikatelka Lenka. „Známe se spolu deset let. Ale teď jsme si k sobě našli cestu, jsou to asi dva nebo tři měsíce. Je to čerstvé. Byli jsme spolu na dovolené na motorkách v Chorvatsku. Ten pěkný stroj na mém Instagramu je Zdeňkův,“ řekla dříve.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...

Jakékoli náznaky více než přátelského vztahu ovšem dabér zazdil. Události po premiéře ho tak dle všeho nechávají chladným. „Lenka je moje letitá kamarádka, ne partnerka. Chodíme spolu ale do společnosti. Akorát z filmu Jan Žižka jsem musel odejít dřív, tak z toho vznikl blábol, že tam byla s Felixem. Co ale vím, každý šel spát jinam,“ sdělil svůj úhel pohledu internetovému portálu eXtra.cz s tím, že se o celé záležitosti již nechce dál bavit.

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

„Ona je na mě naštvaná, už měsíc se mnou nemluví,“ přiznal Mahdal, který si je vědom pozornosti, kterou na sebe mladá podnikatelka strhla. Z toho důvodu se též snažil svou kamarádku bránit před zlými jazyky. „Lenka si to celé nezasloužila. Holt si dala jednou kalíšek a vy jste ji u toho vyfotili. Teď má z toho trauma. To, že z ní někdo dělá zlatokopku, je úplný nesmysl,“ dodal závěrem Zdeněk Mahdal.



Přečtěte si
ELLA Průšová
17. 3. 2023 • 21:36

Mahdal je starej obšourník! Starej kozel, opustil své 3 děti a další také opustil, krasavec inteligentní!

amej
7. 10. 2022 • 15:26

Je děsně ošklivá.

leros
7. 10. 2022 • 05:26

ello, Hm, hlavně, že Slováček je ctnost sama, věrný krasavec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.