Patrasová vrací úder záletnému Felixovi: Chce být za nadsamce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová vrací úder záletnému Felixovi: Chce být za nadsamce!

Felix vyměnil blondýnu za Dádu
Felix vyměnil blondýnu za Dádu (Martin Hykl, David Kundrát)

Jako by se nechumelilo! Jen tři dny po vášnivé líbačce a objímačce se sexy blondýnou na párty po premiéře velkofilmu Jan Žižka vyvedl Felix Slováček (79) do společnosti svou zákonitou manželku Dádu Patrasovou (66). Na obnovené premiéře muzikálu Alenka v říši divů se tvářili jako spokojení manželé.

Manželovy sexuální eskapády s ženami již Dáda neřeší. „Beru to tak, že je to jeho image,“ řekla deníku Aha! Patrasová. „Musí pořád sebe i okolí přesvědčovat, že je nadsamec,“ dodala s úsměvem.

Sexuální hrátky

Felix se na Žižkovi tulil k brněnské ponikatelce Lence Dragounové. Chvílemi mu dokonce lascívně strkala prsty do pusy. Přitom veselá blondýna přišla na film i na mejdan po něm s hercem a dabérem Zdeňkem Mahdalem (62). Saxofonista ji ovšem přitahoval jak magnet, nemohla mu odolat. A hudebník taky nevypadal, že mu jsou sexuální hrátky na veřejnosti proti srsti. Dáda ale fotkám z párty věnovala pramálo pozornosti. Zřejmě by ji víc překvapilo,  kdyby se Felix najednou začal objevovat v ryze mužské společnosti.

Felix Slováček: Na ženské se dívám, ale nemrkám na ně

Video se připravuje ...

Myslí na děti

Svého muže zná jako své boty. „Za těch čtyřicet let už mě asi nemůže překvapit,“ svěřila se Patrasová. „Už mě to nechává v klidu. Mnohem důležitější je, že se daří našim dětem,“ řekla Dáda po premiéře v karlínském divadle. „Dcera Anička tam hraje a syn Felix diriguje orchestr,“ pochvalovala si pyšná máma.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
11. 9. 2022 • 23:32

Možná,že mu prohlíží chrup.

hejhej
10. 9. 2022 • 08:25

Slováček je trapný ubožák - co si stále ten dementní dědek dokazuje ? Nedochází mu, že je k smíchu . (

begonie
10. 9. 2022 • 06:43

Na premiéru přišli jako "spokojení manželé" a jak odešli? Každý sám!!!! Dáda zase nasávala a při cestě k autu ji musel doprovod podpírat nebo se ona držela sloupu, aby zase nehačala na zemi.... Divím se, že to trapné manželství dávno neukončili - šťastní spolu už roky nejsou a každý z nich to řeší po svém už dlouhé roky - ona nasává a on???? Osahává a snaží se dostat do postele jakoukoliv svolnou mladici volnějších mravů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.