Patrasové dojetí z Trumpové: Emoce na pohřbu Ivanina exmilence | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Patrasové dojetí z Trumpové: Emoce na pohřbu Ivanina exmilence

Jeden muž kdysi chodil s Patrasovou i Trumpovou najednou!
Jeden muž kdysi chodil s Patrasovou i Trumpovou najednou! (Foto ara)

Málokdo ví, že Dádu Patrasovou (66) a Ivanu Trumpovou (†73) pojilo pevné dlouholeté přátelství. Není to ale jediná věc, která je spojovala – byl to i stejný milenec, hudebník Ladislav Štaidl (†75). A právě na jeho pohřbu řekla Ivana Dádě něco, na co asi do smrti nezapomene.

Jeden by řekl, že tyhle dvě by mohly být spíše sokyně, když milovaly stejného muže. Opak byl ale pravdou. „Nikdy nezapomenu, jak mě na Jirkově pohřbu objala a řekla, že mě opravdu hluboce miloval. Bylo to od ní nesmírně statečné, protože to byla i její životní láska," svěřila se Patrasová časopisu Sedmička.

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Kamarádky zůstaly v kontaktu dokonce i po tom, co se Ivana nadobro odstěhovala do Ameriky. Psaly si ručně psané dopisy a jedna druhé vždy fandila a navzájem se podporovaly. „Ivana byla přející, strašně fajn ženská. Hrozně se jí líbilo, že pracuju pro děti, dokonce mě vždycky prosila, ať jí pošlu nové desky, plakáty s podpisem a další věci, že mě její děti mají rády,“ vzpomíná Patrasová. „Věděla jsem, že je nesmírně inteligentní, bystrá a houževnatá. Hluboce se před ní skláním, co všechno dokázala," vzdala hold své zesnulé přítelkyni.

Pohřeb Ivany Trumpové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
logicky
2. 9. 2022 • 17:30

Byl to pohřeb Jirky, bratra Ládi !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.