Poslední varování pro Dádu: ZAVRŽENÍ OD MANŽELA I DCERY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poslední varování pro Dádu: ZAVRŽENÍ OD MANŽELA I DCERY

Dáda se opila na premiéře
Dáda se opila na premiéře  (David Kundrát)

Pohádkový příběh Alenka v říši divů se proměnil spíš v pořádné drama. Premiéra očekávaného muzikálu se totiž nesla v duchu rodinné přestřelky. Anna Jůlie Slováčková (27) se totiž odmítla po představení potkat s mámou. Patrasová (66) pod tíhou zklamání a nějaké té kapky alkoholu odjela předčasně domů. 

Zdá se, že už je toho na Dádu zase trochu moc. Po chvilkovém pocitu štěstí, kdy se Slováček (79) nadobro vrátil domů, přichází jeden zvrat za druhým a Dáda, která neví kudy kam, hledá útěchu a pomoc na dně sklenky. 

Rodinná atmosféra u Slováčkových je už delší dobu napjatá. Veřejné lynčování Patrasové po autonehodě rozjelo nebezpečný kolotoč. Slováček přiznal, že Dáda už zase pije a připustil, že dělá vše proto, aby opět odešel. Že svůj postoj myslí smrtelně vážně se posléze ukázalo i na premiéře snímku Jan Žižka, kde tokal s vnadnou podnikatelkou Lenkou Dragounovou. „Je to dlouhodobá známá. Známe se dvacet let. Přeci když někoho potkám, nekopnu ho do prd*le,“ řekl k mejdanu Slováček Aha!

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Ačkoli se ukázalo, že i přes doteky, které mohly být pro mnohé za hranou, ve finále o nic nešlo, neb saxofonista namířil spořádaně domů, Patrasové situace moc nepomáhá. Po premiéře muzikálu, kde exceluje její dcera a kde byl i syn Felix, to vypadalo, že je Alenkou v říši divů spíš ona sama. Podle redakce eXtra.cz ji totiž museli do taxíku značně pomáhat, udržet se na nohou byl pro ni problém.  

Anička se rozhodla od eskapád rodičů distancovat už před několika měsíci a svoje rozhodnutí skálopevně drží. „K ničemu se nebudu vyjadřovat. Oni si vůbec neuvědomují, jak nás to s Felixem poškozuje,“ řekla nedávno pro Blesk.

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lenny7
12. 9. 2022 • 16:50

rodina ať se zamyslí... asi pije kvůli nim a Anča taky být vděčná neumí...sama se asi těžko vychovala

begonie
12. 9. 2022 • 15:50

Vůbec nechápu proč už se dávno nerozvedli - takhle akorát ubližují jeden druhému, ale především svým dětem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.