Dívčí válka Patrasové a Bubílkové: Překvapivá slova Krampola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka Patrasové a Bubílkové: Překvapivá slova Krampola!

Zuzana Bubílková si vystřelila z Dády Patrasové.
Zuzana Bubílková si vystřelila z Dády Patrasové. (Blesk)

Když si moderátorka Zuzana Bubílková (70) veřejně vystřelila z herečky Dády Patrasové (66), zbořila tím na pár dní český internet a málokdo následnou kauzu nesledoval. Mezi výjimky patří herec a moderátor Jiří Krampol (84), který obě zmíněné dobře zná. Co o jejich pošťuchování řekl?

Měl to být nevinný vtípek, to se ale Zuzana Bubílková přepočítala. Svým komentářem k fotce, na níž po sportovním výkonu pije nealkoholické pití, odzbrojila možná překvapivě především mladší generaci. Vrstevníci narážku na Dádu Patrasovou zase tolik neocenili, a proto se temperamentní »Bubu« rozhodla uvést věci na pravou míru.

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...

„Vůbec to nebylo myšleno nějak útočně na nikoho. Byla jsem běhat a měla jsem žízeň, tak jsem si dala nealkoholické pivo. Všimla jsem si, že mi příspěvek komentovala Dáda, ale nerozumím tomu. Dáda taky mívá žízeň, každý míváme občas pořádnou žízeň," vyjádřila se pro server ŽivotvČesku.cz zaskočená Bubílková, kterou Patrasová nazvala trapnou a zapšklou.

O kauze se dozvěděl i herec Jiří Krampol, který obě zmíněné dámy dobře zná. Olej do ohně svým vyjádřením ale přilévat nechtěl. „Jejich spor mě vůbec nezajímá a ani to nechci komentovat. Jen by se to otočilo proti mně. Proti Zuzaně Bubílkové nic nemám a Dádu Patrasovou znám od šestnácti let. Jen je mi líto, že se dostává do takových situací,“ okomentoval stroze celou situaci.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...

Hercovo jméno bylo donedávna spojováno právě s autorkou vtípku, spor mezi nimi ale přátelství utnul. Zlá krev mezi nimi dle jeho slov není. „To určitě ne. Paní Bubílková je úspěšný člověk, jen se žánrově rozcházíme," dodal Jiří Krampol.



Přečtěte si
Jana Nováková
16. 2. 2023 • 17:26

Bubílkovou nemusím,vadí mi její ,jakoby podnapilý, projev,Dáda mi vadí tím,jak furt po Tondovi touží a Krampol ať už krmí holuby Fóry neumí říkat(nikdy ani neuměl),neumí dělat oslí můstky a ty lidi nabudou dojmu,že je vlastně ani neposlouchá,usekne jim vyprávění,nekouká se do očí když s někým mluví,no prostě hrůza,hrůz.Působí zpomaleně a zmatečně !!!

evi nato
1. 8. 2022 • 12:41

Bubílková už mele z posledního, je opravdu velmi trapná. P.Šimek by teda koukal, jak klesla.

Dianthos
1. 8. 2022 • 11:14

To je tedy trapná výmluva! "Všimla jsem si, že mi příspěvek komentovala Dáda, ale nerozumím tomu. Dáda taky mívá žízeň, každý míváme občas pořádnou žízeň,".
Každý máme někdy žízeň, tak nebyl důvod jmenovat Dádu.
Ale hlavně, že ke značce toho propagovaného výrobku připoutala pozornost a jistě si touto reklamou vydělala slušnou částku. Možná jí i stojí za zničenou pověst a úbytek fanoušků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.