Bouře mezi Krampolem a Patrasovou! Jdi do p*dele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bouře mezi Krampolem a Patrasovou! Jdi do p*dele

4. BŘEZNA 2019 Patrasová s Jiřím Krampolem.
4. BŘEZNA 2019 Patrasová s Jiřím Krampolem. (Foto Aha! – Marek Pátek, Herminapress.cz)

Zatímco někteří už nad Patrasovou dávno zlomili hůl a maximálně se baví vtipy, kterých je plný intermet, ti, co ji mají skutečně rádi se mermomocí snaží dostat ji na léčení. Zatím bez úspěchu. Dáda je přesvědčená, že problém nemá. 

„Jsme kamarádi celý život a je mi strašně líto, že to takhle dopadá. Ona si nechce připustit, že se jí to vymklo z rukou,“ posteskl si Jiří Krampol (73) pro CNN Prima News, který moc dobře ví, co prožívá nejen ona, ale i její okolí. Celé martyrium už jednou podstoupil se svou ženou Hankou (†59), které pomohl až tehdy, když ji zbavil svéprávnosti a odvezl na nekompromisní odvykačku. 

Jágr se srazil s tramvají! Opičí neštovice v ČR. A nepříjemná dohra pro Patrasovou

Video se připravuje ...

Na tu by potřebovala okamžitě nastoupit i Patrasová (66). Ta už prý podle dávnějšího vyjádření svého manžela, Felixe Slováčka (79), trpí alkoholickou demencí a může být nebezpečná nejen sama sobě, ale i okolí - viz její autonehoda, při které se naštěstí nikomu nic nestalo. 

Problém je, že svéprávný člověk musí s léčbou souhlasit, ovšem Dáda jakékoli svoje selhání tvrdě odmítá. „Říkala, že kecám, že je normální člověk a že si občas dá skleničku. Co jí na to mám říct?,“ svěřil se Krampol také pro Primu. Není to přitom poprvé, co se jí snažil vysvětlit, že svůj problém už nezvládá. Krampol již dříve totiž sdělil: „Dáda má problém. Když jsem jí řekl, aby se šla léčit, poslala mě do p*dele!“

Dagmar Patrasová po nehodě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lena40
31. 5. 2022 • 19:52

Trochu nám ten Krampol omládl. V červenci mu bude 84 ale v AHA je mu 73.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.